Zpiderland

Sunday, September 27, 2009

Asia..


http://www.asiargento.it

as Beatrice-> b.monkie [ET3 00:30 Monday]

Tuesday, September 22, 2009

δebate

(Η) τηλεμαχία (ουσ.): τηλεοπτική παπαρολογία απαραίτητη ώστε να νιώθει καταξιωμένος δημοσιογράφος ο Αιμίλιος.

Προσωπικά το άλλαξα κάπου στο '42.

Ασχετο: μετά από 42' debate και μερικά ζιρτεκ, φενιστιλ είδα στον ύπνο μου ότι έβγαζα ομιλία στην Αμερική προσπαθώντας να πείσω τους Αμερικάνους να ψηφίσουν εμένα αντί του Ομπάμα. Δεν τα πήγα αρκετά καλά, έχει χάρη που δυσκολευόμουν με τη γλώσσα...

Tuesday, September 15, 2009

No name

Κάποτε θύμαμαι είχε προταθεί ως λύση να αναγνωρίζει όλος ο κόσμος τα Σκόπια ως "Μακεδονία" εκτός από εμάς. Ολοι συμφωνήσαμε τότε ότι η πρόταση ήταν γελοία (πράγμα που εξακολουθώ να πιστεύω).
Σήμερα στο Eurobasket συμμετέχει μια "ανύπαρκτη" (no name) ομάδα. Ολος ο κόσμος τη βλέπει να αγωνίζεται με τα αρχικά MKD εκτός από εμάς.
Κάτι δεν πάει καλά ή είναι ιδέα μου...?

Tuesday, September 08, 2009

miss un off

1988-89 ο Αρης χρόνια αήττητος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών στο Αλεξάνδρειο και ο μικρός Zpi για πρώτη φορά στο γήπεδο. Σε μια εποχή που οι καλοί παίχτες - πλην των γνωστών εξαιρέσεων - σπανίζουν, μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποιείται (όπως ακούγεται) και όλοι οι φίλαθλοι σπεύδουν να γεμίσουν το Αλεξανδρειο με αποτέλεσμα να μην πέφτει καρφίτσα. Ο μεγάλος αυτός παίχτης που υποδέχτηκε με τόση θέρμη το κοινό τούτη τη μέρα έμελλε να μείνει αξέχαστος για πολλούς και διάφορους λόγους.

Misunof arrested


ΥΓ: Η κρίση, οι συγκυρίες και οι λαϊκές απαιτήσεις με ανάγκασαν να ρίξω στο τερέν πρόωρο ποστ. Επιστροφή τον Οκτώβρη..

Friday, September 04, 2009

~~~

Η επιστροφή στη μπλογκόσφαιρα αναβάλλεται για τον Οκτώβρη. Και αυτό είναι πράξη ευθύνης..