Zpiderland

Monday, October 31, 2011

Λίγα λόγια...


Η Sudden Pause μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για την πρώτη της κυκλοφορία. Το 1ο 7” βινύλιο των Sugar Factory ήδη βρίσκεται ανάμεσά μας. Το αν και πότε θα υπάρξει επόμενη κυκλοφορία από την SP δεν το γνωρίζει κανείς, ούτε και υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός.
Συνεχίζουμε με την ελπίδα ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια θα δοθεί χώρος έκφρασης σε άτομα που έχουν αποθέματα φαντασίας. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας στήριξαν σε αυτή την πρώτη απόπειρα.
Ξεκινάμε(;)

*Τα κομμάτια των Sugar Factory, καθώς και ένα remix διατίθενται για download στο: http://sugarfactory.bandcamp.com/
 το βινύλιο μπορείτε να αγοράσετε στο :www.lotus.gr ή επικοινωνόντας μαζί μας
zpi@suddenpause.gr


Monday, October 17, 2011

440 / explosions

Labels: ,

Saturday, October 15, 2011

κι εγώ για μένα




Πολύ ιδιαίτερη ταινία, δικαιολογημένα είχε διακριθεί το 2009 στο Φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας. Τα 19 λεπτά μοιάζουν λίγα, μακάρι να συνέχιζε για μερικές ώρες ακόμη.
Πολύ φοβάμαι ότι σε δέκα χρόνια ο κόσμος θα πρέπει να ανατρέξει σε ταινίες σαν κι αυτή για να θυμηθεί την εποχή που οι Ελληνες είχαν την "πολυτέλεια" να κάνουν ταινίες με κοινωνικό προβληματισμό για τη στάση της κοινωνίας απέναντι σε ΑΜΕΑ.
Πολλά συγχαρητήρια στον Τζώρτζη Γρηγοράκη και καλή τύχη στον ίδιο τον Αντώνη.

Labels:

Tuesday, October 04, 2011

Αγαπητέ δημοσιογράφε

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω διαβάσει πολλά εξαιρετικά άρθρα -κυρίως από δημοσιογράφους που εκτιμώ- που αφορούν στη διαφθορά των πολιτών και στις κακές συνήθειες-νοοτροπίες που είχαμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Πολλοί δημοσιογράφοι μάλιστα δε διστάζουν να καταλογίσουν ευθύνες αναφέροντας ως συγκεκριμένα παραδείγματα τις μίζες των γιατρών, την κατάντια της παιδείας, τη διαφθορά των πολιτικών και πάει λέγοντας. Ομολογώ ότι μέσα σε αυτές τις κατηγορίες έχω ανακαλύψει και τον εαυτό μου. Δε θα τολμούσα να αποποιηθώ το προσωπικό μου μερίδιο ευθύνης. Παραδέχομαι επίσης ότι όλα αυτά τα άρθρα που αναφέρω έχουν σκοπό την αφύπνιση και τη συνειδητοποίηση των αναγνωστών τους και ελπίζω ότι σε ένα βαθμό να την πετυχαίνουν.

Ωστόσο.

Αγαπητέ δημοσιογράφε που πολύ σωστά καταλογίζεις ευθύνες στον εφοριακό που λαδώθηκε, στον μεγαλοπαράγοντα που έκλεψε ή στο ταξιτζή που δεν έκοψε απόδειξη πότε ακριβώς έκανες τη δική σου αυτοκριτική; Η διαφθορά δεν άγγιξε το χώρο της δημοσιογραφίας; Κι αν εσύ κατάφερες να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου όντας τίμιος απέναντι στο κοινό σου, είσαι σίγουρος ότι δεν αποσιωπούσες τις ατασθαλίες των συναδέρφων σου; Οταν εκείνοι στήριζαν προπαγάνδες, όταν περνούσαν γραμμή στο κοινό μεροληπτώντας, όταν έκαναν στημένες ερωτήσεις συμμετέχοντας σε στημένα πάνελ; Δεν υπέπεσαν πότε όλα αυτά στην αντίληψή σου; 

Αγαπητέ δημοσιογράφε θα συνεχίσω να σε διαβάζω. Θα συνεχίσω να ψάχνω για αλήθειες στα κείμενα σου. Θα συνεχίζω να προσπαθώ να γίνω καλύτερος μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ομως μέχρι να δω αυτά που περιμένω από εσένα θα είμαι πάντοτε επιφυλακτικός απέναντί σου.