Zpiderland

Saturday, November 19, 2011

Misuse | April





Η νέα δουλειά των Misuse μόλις κυκλοφόρησε {και για να την ποστάρω πάει να πει ότι με άρεσε ρε καρντάσι..}...
...ααπ και μια συνέντευξη στο Radiobubble

Tuesday, November 15, 2011

Sugar Factory Release Party


Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο ξεκινούσαμε τη συνεργασία μας με τον Στέλιο (Stelreverb) και τη Σοφία. Ως Sugar Factory αυτοί, ως Sudden Pause εγώ. Με οδηγό τον John Cusack που ως δισκοπώλης στο High Fidelity άκουσε  την κάσετα κάτι πιτσιρικάδων και είπε "θα σας βγάλω δίσκο" έτσι κι εγώ ένα βράδυ που συζητούσαμε με τον Στέλιο στο chat του Mindradio ακούγοντας την εκπομπή του aggelosk, την είδα μεγαλοπαράγοντας και είπα την ατάκα "γαμάτο Στέλιο, αν θέλετε σας βγάζω 7'' δίσκο" .
Η μοναδική διαφορά ήταν ότι του Cusack του πήρε 3 δευτερόλεπτα για να βγάλει δίσκο και να ετοιμάσει κι ένα γαμάτο release party, ενώ στην περίπτωση μου χρειάστηκε ένας χρόνος. Ενας χρόνος με καμια 300ρια emails στα παιδιά, στον γραφίστα μας (NassosK), σε Τσέχους που δε μιλούσαν καλά καλά αγγλικά κτλ. Μην τα πολυλογώ τελικά όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο προκόψαμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το δικό μας release party. 
Την Πέμπτη 17/11/2011 σας περιμένουμε μετά τις 22:00 στο coo cafe bar. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα τραγούδια των Sugar Factory σε μια βραδιά με post, minimal και shoegaze ήχους επιλεγμένους από τον Stelreverb και τον Puretrif, τον οποίο και ευχαριστούμε για το στήσιμο του όλου εβεντ. 
Τέλος εκτός από τον NassosK Και τον Νικόδημο Τριαρίδη που υπήρξαν συνεργάτες στο όλο εγχείρημα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο. Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρω τον nonsap και τον Αλέξη για τα βιντεάκια και τη φωτογράφιση που έκαναν αφιλοκερδώς. Προσωπικά θεωρώ ότι ο καθένας τους είναι μέλος της Sudden Pause. Επίσης απολαμβάνω ιδιαιτέρως το δέσιμο και την αλληλεγγύη που δείχνουν μεταξύ τους οι παρέες στο Κιλκις. Υπόσχομαι ότι θα σκεφτώ στα σοβαρά την πρόταση του τριφ να πολιτογραφηθώ..:)

Πολλά είπα όμως -σχωράτε με αν ξέχασα κάποιους-  για περισσότερα θα τα πούμε από κοντά την Πέμπτη μαζί με τις εργοστασιακές λιχουδιές των Sugar Factory...


Sunday, November 06, 2011

The Horn The Hunt @ coobar


Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα coobar στην πόλη και περισσότερες Melotron να κάνουν τέτοια λαιβάκια. {και πόσες να υπήρχαν ρε, πχοιος θα τις στηρίξει...}

Ενδιαφέρον το νέο cd των The Horn The Hunt, αλλά ακόμα περισσότερο άρεσα το 7ιντσο [Raptor {single}]


Labels: , , ,

Tuesday, November 01, 2011

Δεκαπέντε λεπτά


[14:59]. Δεν έχω χρόνο για εισαγωγή. Βλέπεις ο χρόνος ήδη μετράει ανάποδα. Είναι εκείνο το τέταρτο που έχω στη διάθεση μου. ΤΑ δεκαπέντε λεπτά που μεσολαβούν ανάμεσα στη στιγμή που πετάω τα παπούτσια μου ξαπλώνοντας στον καναπέ και τη στιγμή που θα αρχίσω να αποβλακώνομαι με την τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Δεκαπέντε λεπτά για να φιλτράρω ένα εκατομμύριο ασυνάρτητες σκέψεις. Εχει νόημα η καθημερινότητα μου; Θα καταρρεύσει το σύμπαν αν χαθεί η ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα σε ευυπόληπτους πολίτες και ταραξίες; Θα έπρεπε να αρχίσω να αντιδρώ πιο έντονα απέναντι σε ότι με ενοχλεί; Το πρωί που άρπαξα κατά λάθος περισσότερα ρέστα η φουρνάρισσα πίστευε ότι είμαι κλεφτρόνι; Πως ακριβώς μετέχει ο χρόνος ως συνάρτηση της ευτυχίας; Είμαι ευτυχισμένος; Υποθέτω ότι μου αρέσει να ζω ακόμα και με αυτές τις συνθήκες. Δε μπορείς να το ξέρεις αν δε βρεθείς απέναντι σε ένα καθοριστικό δίλημμα. Όταν για παράδειγμα αρνείσαι να συμμετέχεις ως πειραματόζωο σε έρευνα που θα μπορούσε να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης για εσένα και χιλιάδες άλλους ανθρώπους, τότε ξέρεις τουλάχιστον ότι δεν είσαι δυστυχισμένος. Εκτός αν έχεις συμβιβαστεί με τη δυστυχία σου. Μπορεί άραγε η δυστυχία να είναι από μόνη της λόγος για να θέλεις να συνεχίσεις να ζεις στις ίδιες συνθήκες; Είσαι κάθαρμα που διαλέγεις να κοιτάξεις την πάρτη σου αντί να σώσεις την ανθρωπότητα; Δεν ξέρω, μπορεί. Οι περισσότεροι πάντως δε γνωρίζουν αν είναι ευτυχισμένοι ή όχι. Δεν έχουν το χρόνο να σκεφτούν και να αποφασίσουν. Ξέρω ανθρώπους που τρέμουν την ιδέα των διακοπών. Φοβούνται τον ελεύθερο χρόνο, τις σκέψεις, τα ερωτήματα.Προτιμούν τις έτοιμες απαντήσεις. [00:59]. 
Ισα που προλαβαίνω να θέσω την εγκεφαλική μου λειτουργία σε στεντμπάι. Θα πρέπει να γίνει ομαλά η μετάβαση. Απαραίτητος ύπνος. Από αύριο νέες υποχρεώσεις, καλημέρες, καλησπέρες, μιζεροκουβέντες, μεγάλα λόγια, καταπιεσμένη οργή, κρυμμένος φθόνος, υπομονή, τυπικότητα, προγραμματισμός, συνήθεια, τάξη… [00:00]

Τι λέγαμε;

Labels: