Zpiderland

Monday, January 09, 2006

'06

Πατάμε για τα καλά λοιπόν στο 2006. Το περπατάμε βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα. Τι κρίμα που πρόκειται για μια ακόμη σκατοχρονιά. Πάρτο απόφαση με αυτά τα μυαλά που κουβαλάς τίποτε το ευχάριστο δε θα 'χεις να θυμάσαι από το 2006.

^Η ανεργία δεν πρόκειται να πέσει. Όσες πατέντες και να κάνουν οι κρατικοί φορείς για να περιορίσουν τα ενδεικτικά ποσοστά, η ανεργία θα υπάρχει, μόνον τα νούμερα ίσως περιοριστούν ελάχιστα. Αν λοιπόν είχες μέχρι τώρα πρόβλημα με την αναζήτηση εργασίας φίλε πτυχιούχε, λυπάμαι που σου το λέω αλλά πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο μες το 06, (εξαίρεση αποτελεί ο CM- για σένα νιώθω θετικά vibes αδερφέ ;-)).
^Χρέη και ελλείμματα θα δημιουργούν πονοκέφαλο στον Κωστάκη και για τον πονοκέφαλό του καλείσαι εσύ αγαπητέ φορολογούμενε να δώσεις λύση καταθέτοντας τον οβολό σου.
^Ο πληθωρισμός θα συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του, τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια, τα αγγουράκια και οι τομάτες θα ακριβύνουν ακόμη περισσότερο, οπότε καλή μου νοικοκυρά οι μέρες προμηνύονται δύσκολες.
^Αν είσαι Θεσσαλονικιός οι αγαπημένοι σου υπερήρωες θα συνεχίσουν να κάνουν μαντάρα την πόλη. Ψω-Μι και Ατσαλάκωτος δε θα ησυχάσουν αν δεν ολοκληρώσουν το ισοπεδωτικό τους έργο. Νέες προσθήκες υπερηρώων μάλιστα αναμένονται μέσα στο '06. Ο Καρα-τζαα είναι αποφασισμένος να πάρει τα ηνία, ενώ ο υπερήρωας Γκρινιαρ Μπουταρ με κύριο όπλο του τη διπλωματία δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος. Αν πάλι δεν είσαι Θεσσαλονικιός ε καλά τώρα είμαι σίγουρος ότι θα έχεις ανακαλύψει τους δικούς σου υπερήρωες.

Και για να μην κολλήσουμε στις τετριμμένες πολιτικομουρμούρες πιάσε και τούτο straigth to your face.
^Οχι φίλε νάρκισσε το 2006 δεν πρόκειται να πηδήξεις το top model που πιστεύεις ότι σου αξίζει.
^Αγαπητή μου ονειροπούλα ούτε και φέτος θα βρεις τον πρίγκηπά σου.
^Εσύ ψωνισμένε το 2006 δεν πρόκειται να αποκτήσεις μέσω του μπλογκός σου τη διασημότητα που πιστεύεις ότι σου αξίζει.

Θεωρώντας την κάθε μικρή χαρά δεδομένη τίποτε το ευχάριστο δεν πρόκειται να σου συμβεί μέσα στο '06. Κι αν θεωρείς πως είναι αδύνατο να μεταβάλλεις την τροχιά της πολιτικής κατεύθυνσης, ε τότε το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις πως έχει η κατάσταση γύρω από το άτομό σου.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να εκτιμήσεις την αξία μιας χρονιάς αν δεν έχει προηγηθεί μια πραγματικά σκατένια χρονιά. Δεν προκειται να εκτιμήσεις τις καθημερινές χαρές του καινούριου έτους αν δεν έχει συμβεί μια αληθινή τραγωδία (σου το απεύχομαι ειλικρινά) σε σένα ή σε κάποιο συγγενικό/φιλικό σου πρόσωπο. Ξέρεις κάτι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από αυτά που αντιμετωπίζεις σήμερα γιαυτό χαλάρωσε μια στιγμή και απόλαυσε τη σημερινή μέρα.
Όχι στο τέλος του post δεν πρόκειται να σου ζητήσω να το στείλεις με Mail σε άλλους 10 bloggers. Αν δεν το στείλεις πουθενά δε θα πέσει κατάρα στο σπίτι σου, ούτε και γκίνια για 7 χρόνια. Απλώς εντόπισα στον εαυτό μου μια ιδιαιτέρως ξενέρωτη στάση κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του '06 και είπα να τα γράψω μπας και τα χωνέψω κι εγώ ο ίδιος.
Και για να κλείνουμε σιγά σιγά το sex symbol που ονειρεύεσαι φιλαράκο δεν πειράζει αμα έχει τα ψωμάκια του, ο πρίγκηπας δεν πρόκειται να έρθει καβάλα σε άλογο, δεν τρέχει και τίποτε αν έρθει με Zastava του '85. Μη γκρινιάζεις άλλο για τα λεφτά που δεν κατάφερες να μαζέψεις, κανείς δεν έγινε ευτυχισμένος αγοράζοντας home-cinema - δεν το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Σε μια ώρα σχολάς από τη δουλειά. Βγες έξω με κάποιον φίλο για καφέ. Ο καιρός είναι καλύτερος απ'ότι νόμιζες. Και μην ξεχάσω: χαμογέλα.

7 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home