Zpiderland

Friday, October 27, 2006

...κι όμως αληθινό


Διαβάστε στο monitor τα σχετικά posts που αναφέρονται στο κλείσιμο του blogme.gr - μετά από μήνυση {ανάμεσα στα blogs που συγκαταλέγονταν στη λίστα του blogme.gr υπήρξε ένα με δυσφημιστικό υλικό για κάποιο δημόσιο πρόσωπο...}.

Update:
Για να μη στεκόμαστε στις εικασίες που γράφονται σε κάθε μπλογκ (όπως και σε τούτο - εύστοχη η παρατήρηση του myoz στα σχόλια) ας δούμε την άποψη του ίδιου του εναγόμενου.
[Copy-Paste από M.Hulot]


Η μήνυση η οποία μου ασκήθηκε θεωρώ ότι θίγει το κύρος και την αξιοπρέπεια μου, τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάσχεση του σκληρού δίσκου οδήγησε στην επαγγελματική μου κατάρρευση (μιας προσωπικής επιχείρησης επιδοτούμενης από πρόγραμμα ανεργίας του ΟΑΕΔ) , με ανεπανόρθωτες επαγγελματικές και οικονομικές συνέπειες. Η αξιοπιστία μου κλονίστηκε έναντι των πελατών μου.
Πιστεύοντας ότι η μήνυση εξαπολύθηκε εναντίον του blogme λόγω άγνοιας και λάθους συσχετισμού του με το επίμαχο blog, καθώς και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα που παρέχει ο νόμος στον οποιονδήποτε θιγόμενο πολίτη να στραφεί νομικά προς υπεράσπιση του , το Blogme δεν θα προβεί σε καμία νομική κίνηση εντυπωσιασμού η αμυντικού χαρακτήρα, (όπως πχ η ψευδή καταμήνυση), πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής.
Δεδομένου όλων των παραπάνω γεγονότων, που αντικατοπτρίζουν την παρούσα κατάσταση, το Blogme , δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα της υπόθεσης στον παγκόσμιο ιστό και στα ΜΜΕ,έπειτα από την ολοκλήρωση των προανακριτικών διαδικασιών και επιφυλάσσεται να ανταπαντήσει με κάθε νόμιμη ενέργεια, μετά το πέρας της εκδίκασης, δια την αποκατάσταση του, επιθυμώντας την λύση να δώσουν τα αρμόδια δικαστήρια.

Αντώνης Τσιπρόπουλος

Υπεύθυνος διαχείρισης του Blogme

---

Extra: Πολλά και ενδιαφέροντα σχετικά με το θέμα σε post του Meta journalism (και σε αμέτρητα ακόμη blogs...)

4 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home