Zpiderland

Tuesday, January 16, 2007

Wednesday @ Thessaloniki

Αύριο βράδυ {Τετάρτη} στο Ξυλουργείο εμφανίζονται στο πλαίσιο του Eye In Tyme οι 22 Puppies, Common Audience, Sunday Diving και Mary's Flower Superhead. Πρόκειται για μερικά απο τα πιο φρέσκα γκρουπάκια της πόλης και καλό θα ήταν να τα στηρίξουμε. Από την άλλη πρέπει να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο live θα το προτιμούσα με 5 ευρώ είσοδο (αντί για 10) και πολλές κούτρες. Ακόμα και η kazandb που μας έχει κακομάθει δε δίνει κανένα free pass στο site της. Από τις λίγες φορές που βρήκα κενή τη συγκεκριμένη σελίδα... Εκτός απροόπτου το βράδυ στις 00:05 ο κυρ Σημαντήρας θα δώσει μερικές προσκλησούλες για όποιον ενδιαφέρεται {Διαμάντια 95.8}.


Το βράδυ όμως δεν τελειώνει στο Μύλο. Η εμφάνιση του DJ Andy Smith μαζί με τους Stylistics είναι προγραμματισμένη και αυτή για αύριο βράδυ στο Art House. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν προβλήματα με πτήσεις, καθυστερήσεις, αναβολές κτλ και θα μπορέσει το κοινό να απολαύσει τον Andy.



Κι όποιος παρευρεθεί σε Μύλο ή Art House ας μας πει πως πέρασε γιατί με την κωλο-ίωση είμαι για τρίτη μέρα με 39 πυρετό. Λίγο καλύτερα σήμερα, για να δούμε...

7 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home