Zpiderland

Tuesday, February 01, 2005

TV-Gamble

Πριν από 1.5 χρόνο το TV Μακεδονία μας εξέπληξε ευχάριστα με την προβολή αγαπημένων σειρών όπως 'Simpsons', 'Futurama' και 'Married with children'. Φέτος φαίνεται πως στερέψανε οι ξεχασμένες σειρές που έπαιρνε το κανάλι από τα αραχνιασμένα συρτάρια του Antenna. Έτσι λοιπόν οι ειδήμονες του καναλιού κρίνανε ότι θα ήταν καλή ιδέα να γεμίσουν το πρόγραμμα προβάλλοντας καθημερινά live ιπποδρομικούς αγώνες. Έτσι κι έγινε. Το πρόγραμμα του TV Μακεδονία διακόπτεται κάθε δυό και τρείς λόγω αναμετάδοσης ιπποδρομικών αγώνων.
Ο Zpi νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο προγράμματος του καναλιού για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία. Επίσης θα ο Zpi θα ήταν ευτυχισμένος αν, αφού πρώτα δώσει ο speaker οδηγίες ώστε να ξέρουμε τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι όροι που χρησιμοποιεί στο τέλος της αναμετάδοσης (όπως γκανιαν, πλασέ κτλ), φρόντιζε ο υπεύθυνος προγράμματος να κλειστεί συμφωνία αναμετάδοσης αγώνων σκυλοδρομίας. Επίσης το κανάλι θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει το πρόγραμμα με κυνομαχίες, κοκορομαχίες και αγώνες δρόμου κατσαρίδας (αγαπημένο χόμπυ φυλακισμένων), ενώ για τη μεταμεσονύχτια ζώνη θα ταίριαζε γάντι μια εκπομπή με τηλεφωνική συμμετοχή τζογαδόρων τηλεθεατών, όπως τηλέ-πόκερ, τηλε-blackjack, ή τηλε-ρουλέτα, όπου οι παίχτες θα μπορούν να παίζουν ζωντανά το αγαπημένο τους παιχνίδι ποντάροντας χρηματικά ποσά, τα οποία βέβαια δε θα ξεπερνούν το όριο της πιστωτικής τους κάρτας, την οποία και θα έχουν δηλώσει στην τηλεφωνήτρια προτού βγούν στον αέρα.
Πάντως όσο αστεία κι αν ακούγεται η τελευταία πρόταση, πιστεύω ότι δε θα αργήσει και πολύ να έρθει η μέρα που θα προβληθεί εκπομπή τέτοιου τύπου μέσω χρήσης interactive tv. Μάλιστα στοιχιματίζω (τί νομίζατε κατα βάθος κι εγώ αρρωστάκι είμαι) πως το ρόλο του τηλεγκρουπιέρη θα αναλάβει κάποιος μελλοντικός παίχτης ριάλιτυ τηλεπαιχνιδιού του Antenna, αφού πρώτα τελειώσει τη θητεία του στο TV Μακεδονία ως παρουσιαστής-σχολιαστής του Fame Story live 13.
Θα τον θυμηθείτε τον Zpi μια μέρα.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home