Zpiderland

Thursday, January 12, 2006

Το Μαγικό Πριόνι συνεχίζει ακάθεκτο...

Ε καλά ξέρεις τώρα ότι είμαι και πολύ άτομο και δεν ψαρώνω από διαφημιστικά τρικάκια. Δε με αγγίζει η καταναλωτική μανία, είμαι και πολύ υπεράνω. Χθες το μεσημέρι όμως κάνοντας ζαπινγκ στην TV προσπαθώντας να βρω καμιά χαζομάρα για να μου κάνει συντροφιά κατά τη διάρκεια του φαγητού, έπεσε το μάτι στην υπέρτατη διαφήμιση τύπου telemarketing.
Το μαγικό πρίόνι!
Το μαγικό πριόνι κόβει στην ευθεία, κόβει κυκλικά, κόβει πλάγια...
Το μαγικό πριόνι διαθέτει διαμάντι στην κορυφή για την κοπή γυάλιων επιφανειων.
Το μαγικό πριόνι κόβει καρφιά, κόβει σωλήνες, ποτήρια, καδρόνια...
Το μαγικό πριόνι έσχει εσοχές για κορδέλες διαφορων τύπων
Κι εκεί που στο 10λεπτό σου δείχνει πως να το αγοράσεις και λες ότι μάλλον τελείωσε η διαφήμιση να σου ξανά:
"Και το μαγικό πριόνι συνεχίζει ακάθεκτο τη δράση του..."
...
"Αξίζει. Όλοι έχετε ανάγκη το μαγικό πριόνι"
Μέχρι να τελειώσει η πλύση εγκεφάλου ο τηλεθεατής έχει ακούσει τουλάχιστον 50 φορές για το Μαγικό Πριόνι, ενώ ο τύπος στην τηλεόραση έχει κόψει 5 σωλήνες 10 ξύλινες επιφάνειες, 30 καρφιά, 3 ποτήρια 40 κόντρε πλακέ και ποιος ξέρει τι άλλο. Τον παραδέχτηκα όμως τον μάγκαςκαλλιτέχνης. Εκοβε με τις ξύλινες επιφάνειες τόσο ομοιόμορφα, όπως δε θα μπορούσα εξώ καν να σχεδιάσω με το μολύβι. Βέβαια δεν ξέρω ίσως η τέχνη του να σχετιζόταν με τις δυνατότητες του μαγικού πριονιού. Ισως ήταν στα αλήθεια μαγικό.
Πέρασαν 24 ώρες και η φωνή λουπάρει ακόμα μες στο μυαλό μου. Το μαγικό πριόνι συνεχίζει ακάθεκτο τη δράση του και κόβει και κόβει και κόβει.
Το ξέρω ότι πέρασε η γιορτή μου αλλά σας παρακαλώ το μαγικό πριόνι κοστίζει μόνο 39 ευρώ. Δεν ξέρω αν θα μου χρειαστεί ποτέ, αλλά ο μάγκας ήταν σαφής και απόλυτος. Μου είπε: "Το χρειάζεστε" και φαινότν να ξέρει τι λέει, ήταν σίγουρος.
Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα σημείο δεν έγινε αναφορά στα έξοδα αποστολής, ούτε με μικρά γράμματα. Τι λέτε να το πάρω; Δε θα ταιριάζει μούρλια δίπλα στο σετακι με τις teleshoping πετσέτες πιγκουίνων; Η΄δίπλα στο στεγνωτήρα ρούχων, στη βαλίτσα που χωράει όλα τα ρούχα, ή στην ξεσκονίστρα που μαγνητίζει τις σκόνες, στην κρέμα που προστατεύει το αμάξι από τις πυρκαγιές;
Τελείωσε το κλείνω τώρα κι όλας
Τρέξτε γρήγορα μπορεί να τελειώσει το απόθεμα και να μην προλάβετε

13 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home