Zpiderland

Monday, May 15, 2006

Pixel Dance //

Τελειώνει σήμερα το 2ο Pixel Dance. Αναμφισβήτητα πολύ καλή η προσπάθεια των παιδιών της Influx Art που φαίνεται πως έχει γίνει πλέον μια μεγάλη παρέα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα 30 περίπου μέλη της που χτυπήσαν 12ωρα στις τρεις αυτές ημέρες που πέρασαν.
Πολύ ευχάριστη έκπληξη η μεγάλη ποικιλία του προγραμμάτος. Παράλληλες προβολές video σε 5 αίθουσες, perfomances, live dj sets και εικαστικά δρώμενα σε μια τριόροφη (μαζί με το ισόγειο) οικοδομή, την οποία και φρόντισαν να μεταμορφώσουν τα τσακάλια σε στέκι ελεύθερης έκφρασης.
Οκ μπορεί τα ατελείωτα βιντεάκια να μου δημιούργησαν ένα πονοκεφαλάκι, μερικά από αυτά ήταν και ψιλο χάλια, αλλά αυτά είναι γνωστά. Οπως είπε και η αγαπημένη Αλίνα: 'είναι ντροπή για ορισμένους δημιουργούς να μην σέβονται το κοινό'.
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα από άποψη στησίματος γι αυτό και δυσκολεύτηκα να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης. Οποιος ενδιαφέρεται προλαβαίνει σήμερα τις τελευταίες προβολές + 1 live & dj set. Αν πάτε για πρώτη φορά προτείνω τα videos του Kasseler [Kassel Documentary Film and video festival (στο Back Space κάτω στο ισόγειο)], ορισμένα εκ των οποίων ήταν απολαυστικά.
Εύγε - άιντε και του χρόνου

7 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home