Zpiderland

Monday, July 10, 2006

Zinedine


Οταν η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία...

7 Comments:

  • Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις, αλλά μπα! Εμένα η πραγματικότητα των εκάστοτε Ζιζού, μάλλον μου την ακρωτηριάζει τη φαντασίαΧ!

    By Blogger Leigh-Cheri, At July 10, 2006 11:55 AM  

  • Δεν ξέρεις τι θέλω να πω διότι μάλλοούτε εγώ ήξερα τι ακριβώς ήθελα να γράψω...

    Τα τελευταία χρόνια ακούμε συνέχεια για τα μαγικά του απίστευτου Ροναλντίνιο. Ο Ροναλντίνιο φυσικά και εισπράτει δικαιολογημένα όλη αυτή τη δημοσιότητα. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο.
    Από την άλλη όμως δεν έχει βγει τα τελευταία (ας πούμε) 10 χρόνια παίχτης με την προσωπικότητα του Ζιντάν. Κοιτάς στα μάτια τον Ροναλντίνιο και βλέπεις ένα χαζοχαρούμενο παιδάκι που αφήνεται στο έλεος των ΜΜΕ (βλ. διαφημίσεις με μαστίχες, πατατάκια, τηλέφωνα κτλ). Βλέπεις τον Ζιντάν στα μάτια και στρέφεις αλλού το βλέμμα σου γιατί φοβάσαι ότι αν σε κοιτάξει κατάματα ίσως να μην το αντέξεις.
    Εχουν περάσει πολλοί παιχταράδες από τα γήπεδα, κανείς Βραζιλιάνος ή Αργεντίνος όμως (της σύγχρονης εποχής) δεν είχε το αγέρωχο βλέμμα του Ζιντάν.
    Το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας. Απίστευτο το πως ξεκίνησε ο αγώνας για τον Ζιντάν και πως κατέληξε. Δε θα προσπαθήσω να τον δικαιολογήσω, δεν του άξιζε όμως τέτοιο τέλος του Ζιντάν. Χθες υποστήριζα Γαλλία μόνο για την πάρτη του.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η χθεσινή βραδιά θα μείνει στην ιστορία και όποιος θα αναφέρεται στο μέλλον στο όνομα του Ζιντάν δε θα μπορεί να μη σκεφτεί την τραγωδία του τελευταίου του αγώνα.
    Ο Ζιντάν έφτασε τόσο κοντά στην αποχώρηση που ονειρευόταν και όμως μέσα σε μια στιγμή εκνευρισμού συνέβη αυτό που δε θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στο χειρότερο του εφιάλτη.
    Με διαφορά ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής πίσω από τον Μαραντόνα και αν σκεφτεί κανείς πόσο "αληταράς" ήταν και ο Ντιέγκο, ίσως έτσι να δένει καλύτερα το ντουέτο στο top list μου μετά από τη χθεσινή συμπεριφορά του Ζιντάν.

    By Blogger Zpi, At July 10, 2006 4:15 PM  

  • Για ένα περίεργο λόγο η κόκκινη αποχώρησή του με έκανε πιο πολύ να τον λατρέψω παρά δημίούργησε κάτι αρνητικό μέσα μου. Και γω ήμουν Γαλλία λογω Ζιντάν γιατί φάνηκε πως ένας παίχτης μπορεί όντως να αλάξει την πορεία μιας ομάδας... κάτι που δε πίστευα μέχρι τώρα.
    Κρίμα που τον ανακάλυψα λιγάκι αργά γιατί τώρα μένω χωρίς είδωλο. Και αυτός και ο Καντ την Γερμανία; με εγκαταλείπουν! Άντε πάμε για άλλα

    By Blogger didymous skulls, At July 11, 2006 11:24 AM  

  • Δεν έχεις και άδικο (για τον Ζιντάν, ο Καν δε μου άρεζε ποτέ). Μιλάμε για ταινία με πολύ δυνατό φινάλε...

    By Blogger Zpi, At July 11, 2006 12:54 PM  

  • Ακολουθεί άσχετο κυνικό σχόλιο:

    Ωραίος ήταν με μαλλιά...

    By Blogger Ttallou, At July 15, 2006 3:22 PM  

  • Ηταν ο μπαγάσας...

    By Blogger Zpi, At July 17, 2006 4:05 PM  

  • φτου φτου

    By Blogger Ttallou, At July 17, 2006 9:33 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home