Zpiderland

Thursday, September 28, 2006

Puressence-Film-Infidelity

Να και μια έκπληξη. Το Σάββατο πιθανότατα θα πάω στο Reworks, αλλά ορίστε μια φθηνή εναλλακτική πρόταση. Puressence, Film και Infidelity στο Φεστιβάλ νέων του Συνασπισμού Σάββατο 30/9 (πάρκο του Φωκά στην παραλία) με είσοδο 4 ευρώ!
Μόλις το διάβασα στο πρόγραμμα των Infidelity και επιβεβαιώνεται τόσο από το συναυλιακό πρόγραμμα των Film, όσο και από το αντίστοιχο πρόγραμμα των Puressence, στο myspace των οποίων μπορείτε να ακούσετε και το Drop Down που πρόκειται να συμπεριληφθει σε επερχόμενο δίσκο [κλικ στο λινκ για όποιον ενδιαφέρεται]. Απορώ πως και δεν το πήρα είδηση νωρίτερα.
Enjoy

4 Comments:

  • Δεν παίζω..Κι εγώ πήγα στο Φεστιβάλ νέων αλλά Puressence δεν είδα..Και θα έλεγς τρελά να ακούσω το "Fire" ή το "India" live..Άντε τυχερέ,καλά να περάσεις!

    By Anonymous Anonymous, At September 29, 2006 12:17 AM  

  • Thx
    Δε νομίζω να τους χωρέσω στο πρόγραμμα για Σάββατο αν και με 4 ευρώ θα ήταν καλή ευκαιρία. Film και Infidelity είναι επίσης ωραίες μπάντες

    Πάντως για να νιώσεις καλύτερα όλοι λένε οτι οι Puressence δεν κάνουν καλά live. Χάλια θα 'ναι μωρέεε δε χάνεις τίποτε που σε λέω... ;-)

    By Blogger Zpi, At September 29, 2006 1:10 AM  

  • Τους Film τους έχω δει Live.. Αρκετά καλοί.Τους Infidelity δεν τους ξέρω..4 Ευρώ και το σκέφτεσαι??Εδώ εγώ θα σκάσω 52 για τους Pearl Jam..

    By Anonymous Anonymous, At September 29, 2006 1:27 PM  

  • Δε θα το σκεφτόμουν αν δεν ήταν το Reworks Fest στη μέση.
    Εκει που κλαιγόμασταν ξαφνικά πέσανε όλα μαζί...

    By Blogger Zpi, At September 29, 2006 1:48 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home