Zpiderland

Monday, October 02, 2006

1 year Republic

1 χρόνο έκλεισε ο Music Republic το Σεμπτέμβρη. Αν και η συχνότητα των 100.3 παίζει καθημερινώς στο ραδιόφωνό μου υπάρχουν αρκετές ενστάσεις που έχω να κάνω - αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Ισως να έχω τους λόγους μου, ίσως να ήταν υπέρμετρα υψηλές οι προσδοκίες που είχα από τους παραγωγούς του Republic, δεν ξέρω...


Ο σταθμός σιγά σιγά κάνει και τα πρώτα του διαδικτυακά βήματα. Μετά από τη σελίδα στο Myspace ετοιμάζεται το site , το οποίο λειτουργεί προσωρινώς under construction. Εκτός των άλλων φρεσκότατο είναι και το blog του Νίκου Κομνηνού, ο οποίος εκτός από την επιμέλεια της 2ωρης πλέον εκπομπής του εκτελεί και χρέη υπεύθυνου προγράμματος.

Καλή επιτυχία σε όλους τους/σας.
Περιμένουμε ακόμα περισσότερα φέτος.

21 Comments:

  • it has begAn, the blog(olution) has begAn.

    αυτά είναι λάθη, αυτοί είναι πραγματικοί λαθομανείς, όχι σαν κάπΧοιους που λαθεύουν on air στις ηλικίες των κοριτσΧιών ή υποβιβάζουν το sidebar σε spacebar.

    zpi, μην τουζ δΓιορθώσεις, θα γίνειζ δΓιορθωσολάγνος ασούμε.

    ΓΣ

    By Anonymous Anonymous, At October 03, 2006 12:13 PM  

  • Ακου η Juliette 23! Είπαμε να κρύβουν κανα χρονάκι αλλά εσύ γκαμπρέν το παραέκανες. Στο Cape Fear πρέπει να ήταν 8 χρονών σύμφωνα με τα λεγόμενά σου...

    begAn - begUn, ας αρχίσουν οι blogolution-radiolution καταστάσεις κι ας έχουν τα λαθάκια τους.

    Πότε θα το πετύχουμε το έρμο το 10-12 Γιάννη;

    θα έλεγα δΓιορθωσιολάγνος αλλά μάλλον θα είναι άλλη μια δγιόρθωση ε;

    ;-)

    By Blogger Zpi, At October 03, 2006 1:26 PM  

  • Πάντως ο Κομνηνός σε ανέφερε χθες Γιάννη και είπε για μια συνέντευξη που είχατε πάρει μαζί από -δεν πρόλαβα να ακούσω ποιόν- όταν ήσασταν στον 101.
    Ούτε ο ανταγωνισμός σε ξεχνάει.

    "Να πούμε ακόμα", ότι όλοι έχουμε καταλάβει πως είσαι τελειομανής και χαίρεσαι όταν οι άλλοι διαπράττουν περισσότερα λάθη από σένα.
    A, κι εγώ είμαι 22 χρονών, έτσι? Μην κάνεις κι εδώ λάθος σε περικακαλώ!

    By Anonymous Anonymous, At October 03, 2006 3:22 PM  

  • Jarvis Cocker
    {Του τα πρόφτασα} ;-)

    22 ένα, 22 δύο, 22 τρία. Εκλεισε!

    By Blogger Zpi, At October 03, 2006 3:37 PM  

  • Ευκαιρία να διασκεδάσουμε με το επίπεδο των ακροατών του. Ήδη με πονάει η κοιλιά από τα γέλια :-)

    By Blogger mystery falls down, At October 03, 2006 4:34 PM  

  • Mystery δε χρειάζεται κακία bro.

    Ο Ανταγωνιζμός να οδηγεί το ραδγιόφωνο προς το καλύτερο και όχι σε άσκοπες κόντρες επίδειξης επιπέδου, γνώσεων και κουλτούρας

    U know what i mean...

    By Blogger Zpi, At October 03, 2006 5:03 PM  

  • Έχω βαρεθεί να ακούω πόσο σπουδαίο είναι το ένα συγκρότημα και πόσο το άλλο. Λες, εμένα μου αρέσουν οι TV on the radio και σου απαντούν οι άλλοι "Τι μαλ****ες είναι αυτές που ακούς; Pearl jam. Θεοί. Placebo. Υπέροχοι. Γίνε άνθρωπος επιτέλους." Από ελληνικά συνεχίζουν; Διάφανα Κρίνα, Bokomolech, 2-L8,... "Που τα βρίσκεις όλα αυτά τα πρεζόνια; Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Η φωνή του ελληνικού ροκ. Γ**ει".

    Αποδέχομαι την άλλη άποψη και το ίδιο επιθυμώ να πράττουν και οι άλλοι. Τι σημαίνει όμως οι Killers βγάλαν δισκάρα. Συγκρίνοντάς την με τι;

    Η εκπομπή του Κομνηνού συμβάλλει στη διαμόρφωση άποψης. Παρουσιάζει σχεδόν όλες τις νέες κυκλοφορίες (του αξίζουν επευφημίες) αλλά η αλλαζονεία έχει τα όριά της. Δε γίνεται μία ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή να έχει παίξει τα πάντα πρώτη. Από που και ως που;

    By Blogger mystery falls down, At October 03, 2006 5:54 PM  

  • Ok άλλο όμως το να κάνεις κριτική (η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και επικοδομητική) στον Κομνηνό και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και συμπεριφέρεται και άλλο να μειώνεις τους ακροατές του.
    Ηταν άκομψο το σχόλιο και δε με νοιάζει για τους τύπους αλλά για την ουσία του θέματος.

    κι εγώ ακούω πολλές ώρες τη μέρα Republic. Αναγνωρίζω όσα έχει προσφέρει ο σταθμός στη διάρκεια του ενός έτους λειτουργίας, αλλά και πόσα δεν τόλμησε να δοκιμάσει ή πόσα φάουλ έπραξε σε αυτή την περίοδο.

    Στο φινάλε ποιοι είμαστε πια εμείς που θα κοροϊδεύσουμε τους ακροατές του Κομνηνού για το επίπεδό τους.

    Κάποια στιγμή ίσως γράψω για όσα δε μου άρεσαν ή με απογοήτευσαν στον Republic. Δε θα είναι όμως επίθεση κατά του σταθμού αλλά φιλική σύσταση.
    Mystery σίγουρα αν τα βάλουμε κάτω θα συμφωνήσουμε σε πολλά από όσα έχεις να πεις, δεν είναι όμως σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα λόγω ορισμένων ενστάσεων.

    Η αντιπαλότητα και σύγκριση ποιότητα, αριθμών και εγωισμών ας είναι προνόμιο των τηλεοπτικών αστέρων. Το ραδιόφωνο δε χρειάζεται τέτοιου είδους πρακτικές.

    Ας προσπαθούμε λοιπόν για το καλύτερο και όχι για το χειρότερο

    By Blogger Zpi, At October 03, 2006 6:18 PM  

  • ...ους ο Βοζίκης συνέζευξεν, Κομνηνός μη χωριζέτω...

    Μην τρώγεστε, zpi και mystery.

    ΓΣ

    By Anonymous Anonymous, At October 03, 2006 7:00 PM  

  • Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Mystery, κουβέντα κάνουμε.

    και επειδή κατάντησα δικηγόρος του Republic με την εξέλιξη που είχε η κουβέντα ετοιμάζω ένα post με όσα δε μου άρεσαν στη μέχρι τώρα πορεία του σταθμού, για να καταλάβετε σε τι είδους ενστάσεις αναφέρομαι.

    By Blogger Zpi, At October 03, 2006 7:14 PM  

  • o komnhnos einai mousiko kefaleo gia authn thn polh k oti k na peis giauton einai ligo.o republic prospa8ei na ginei o neos 88miso k emena den mou poluaresei auth h upervolikh omoiogenia sthn mousikh,alla sthn telikh posous sta8mous exei auth h polh?1055 100.3 k merikes skorpies ekpompes kalopoulos, simantiras ktl

    By Anonymous Anonymous, At October 04, 2006 11:16 PM  

  • Congrats!!

    By Anonymous Anonymous, At October 04, 2006 11:34 PM  

  • anonymous δε θα διαφωνήσω καθόλου

    By Blogger Zpi, At October 05, 2006 11:14 AM  

  • O Γιάννης -θα'θελα να είμαι Πανούσης- Σημαντήρας, ο βολεμένος, ο κρατικοδίαιτος, που δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε τεστ ακροατών ιδιωτικής ραδιοφωνίας, που έχει χάσει τον αριθμό κατουρημένων κομματικών ποδιών που έχει καταπιεί από το γλύψιμο για να κρατάει στην ΕΡΤ την -εκ του ασφαλούς επαναστάτρια- εκπομπή του, να σέβεται τις κρατήσεις που μας κάνει η ΕΡΤ για να τον ανεχόμαστε.

    By Anonymous Anonymous, At October 07, 2006 9:57 PM  

  • Νομίζω ότι ο Νίκος είναι ξεκάθαρος και αποστομοτικός στο blog του,ρίξτε μια ματια προς συμόρφωση όλων γιατι το πράγμα μάλλον έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο.

    By Anonymous Anonymous, At October 08, 2006 11:10 AM  

  • Ο ΚΟΜΝΗΝΑΡΑΣ είναι σπουδαίος , αναντικατάστατος, ο καλύτερος ραδιοφωνατζής που υπάρχει στην Ελλάδα (o δικός μας John Peel).

    By Blogger mystery falls down, At October 08, 2006 5:33 PM  

  • Αχ αγαπητέ Γιάννη. Τόσα χρόνια δίπλα σε ένα ταλέντο (στο Νίκο τον Κομνηνό αναφέρομαι) και δεν έμαθες τίποτα. Γιατί; (με την απορία θα μείνουμε)

    By Blogger mystery falls down, At October 08, 2006 5:38 PM  

  • δεν πειραζει για τις ενστασεις σου.
    οτιδηποτε καινουριο κ ελπιδοφορο σε μια πολη που γινεται ολο κ πιο ανυποφορη καθως οσο παει κ πιο πολυ σκυλευει,ακομα κ με ατελειες ειναι ανασα για τους νοημονες
    keep on!

    By Blogger nahames nakanamoko, At October 11, 2006 12:27 PM  

  • Nahames καμία διαφωνία

    By Blogger Zpi, At October 11, 2006 2:37 PM  

  • By Blogger Unknown, At September 14, 2015 6:48 AM  

  • By Blogger Unknown, At September 14, 2015 6:49 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home