Zpiderland

Tuesday, March 09, 2010

Tχιούsday μόrning

Σήμερα στα τρένο ταξίδεψα με τρεις γύφτους, μάλλον τέσσερις μαζί με το μπόμπιρά τους. Το σετ περιλάμβανε νεαρό ζετγάρι (γονείς), γιαγιά και πιτσιρίκο. Ο μπόμπιρας ήταν πολύ αστείος και οι υπόλοιποι τρεις ασχολιούνταν μαζί του όλη την ώρα. Συμπαθείς, δεν ενοχλούσαν κανέναν. Ο εισπράκτορας πήρε τα εισιτήριά τους τους και τα έλεγξε σχολαστικά. Αυτά είναι τρία, είπε. Ο άλλος; Αρχικά απόρησα που ο εισπράκτορας περίμενε να πάρει εισιτήριο από τον μπόμπιρα και μετά κατάλαβα ότι εννοούσε εμένα. Μετά είδε το εισιτήριο που είχα στο χέρι και κατάλαβε ότι δεν ήμουν μαζί τους. Με ρώτησε γιατί δεν πάω στο άλλο βαγόνι που έχει κενές θέσεις. Δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Απλά κούνησα αδιάφορα τους ώμους..

~ ~ ~

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας του Tom Tykwer. Και όμως το Σάββατο που μας πέρασε και ενώ στο Βερολίνο βρισκόταν σε εξέλιξη ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά τουρνουά πόκερ [EPT] 5 μασκοφόροι μπήκαν με όπλα στο καζίνο για ληστεία!
Μετάδοση είδησης από RTL

~~~

Στο www.kazandb.com μπορεί κανείς να διεκδικίσει πρόσκληση για συναυλίες. Δυστυχώς πλέον είναι σχετικά λίγες οι συναυλίες της kazandb που έχουν ενδιαφέρουν. Ας ελπίσουμε ότι θα περιλαμβάνει το μενού προσκλήσεις και για Piano Magic που παίζουν τη μεθεπόμενη Κυριακή με support Sugar Factory σε συνδιοργάνωση με Melotron.

Labels:

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home