Zpiderland

Thursday, July 07, 2005

Μαστορέματα Θωμά. Μαστορέματα

Οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς αποφάσισαν ότι το καταλληλότερο δίμερο για να γίνουν έργα στη Β. Όλγας είναι Πέμπτη-Παρασκευή. Θα μπορούσαν να διαλέξουν ένα Σαβ/κο θα μου πείτε, αλλά είναι παράδοση στα μέρη κάθε καλοκαίρι τα Σαβ/κα να γίνονται έργα στο δρόμο που οδηγεί στη Χαλκιδική.
Οι ίδιοι ιθύνοντες προσπαθώντας να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικιών αποφάσισαν να κλείσουν ολοκληρωτικά το τμήμα της Β. Όλγας από Βούλγαρη ως Μαρτίου (στο περίπου). τι ευχάριστη αλλαγή πραγματικά. Έφαγα ένα μποτιλιάρισμα 30 λεπτών κι ας ήμουν και απο τους τυχερούς που επέλεξαν τη διαδρομή μέσω περιφερειακού.
Ένα 7 χρονο παιδάκι θα μπορούσε να καταλάβει ότι οι ιδανικότερες μέρες για να γίνουν τέτοιου είδους έργα, είναι τα Σαβ/κα. Ακόμα κι αν δεν έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να το καταλάβουν αυτό οι αρμόδιοι, θα μπορούσαν να κάνουν έργα στη μια λωρίδα σήμερα και στην άλλη αύριο. Όχι όμως ούτε αυτό τους φάνηκε καλή ιδέα. Μάλλον κάποιος μας κάνει πλάκα δε μπορώ να φανταστώ άλλη εξήγηση


-Μαστορέματα Νότη. Μαστορέματα;
-Υγρασία Θωμά. Υγρασία.

Άσχετο αλλά αυτή η διαφήμιση μου έχει καρφωθεί στο μυαλό

6 Comments:

  • Βρε Ζρι, εσένα σκεφτόταν ο Κυρ-Νότης κι έκανε τα έργα Πέμπτη και Παρασκευή, όχι τον εαυτό του. Γιατί, αν τα έκανε Σαββατοκύριακο, θα έπρεπε να πληρωθεί κι αυτός και το μαστοριατζιό όλο υπερωρίες. Και ποιός θα τις πλήρωνε αυτές; Εσύ θα τις πλήρωνες. Κάτσε λοιπόν μισή ώρα στο αυτοκίνητο και άσε τον Κυρ-Νότη ν 'ανοίγει λακούβες.

    Τη διαφήμιση δεν την έχω δει ποτέ.

    By Blogger Beta Blank, At July 07, 2005 7:19 PM  

  • Μια ου μπορεί να έχεις δίκιο για τις υπρωρίες, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να σκεφτώ ποιον τρόπο θα έπρεπε να διαλέξουν για να γίνουν τα έργα "αναίμακτα". Το πρωί έφαγα ταλαιπώρια και η φρίκη που βιώσαμε το βράδυ μέχρι να φτάσουμε κέντρο δεν περιγράφεται. Χωρίς υπερβολές το Ανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης σήμερα παράλυσε.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι σε καμία μεγάλη πόλη ανεπτυγμένης χώρας δε θα συναντούσαμε τέτοιου είδους καταστάσεις.

    Κι όσο για το spotάκι δεν ξέρω που το θυμήθηκα. Είχε παιχτεί στο παρελθόν στο ΕΤ3 και σε άλλα κανάλια μικρής εμβέλειας. Είναι αρκετά χαρακτηριστική όμως και έχει χαραχτεί βαθιά στη μνήμη μου.
    Διόρθωσα και την ατάκα του Νότη, ελπζω μόνο να έγραψα σωστά τα ονόματα. [Μην έχουμε και παρεξηγήσεις...]

    By Blogger Zpi, At July 08, 2005 2:44 AM  

  • ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ - ΞΕΚΟΛΑ!

    ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...


    (κάθε καλοκαίρι εδώ και τόσα χρόνια, ακόμα δεν συνήθησες; εεε;)

    Όσον αφορά το σχόλειο για τις μεγάλες - αναπτυγμένες πόλεις, έχω κάνει 7μιση ώρες για 5 χιλιόμετρα στον περιφερειακό του Λονδίνου (M25), και πριν πέσουμε στο λούκι δεν είχαν βάλει μια ταμπελίτσα, πχ στην τελευταία έξοδο, "προσοχή έργα" κτλ κτλ κτλ...

    Με συνέπεια φυσικά να χάσουμε και το αεροπλάνο, αλλά και το ΠΣΚ (χμμμ βέβαια εγώ πετάχτηκα στο brighton και το σωσα το ΣΚ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)...

    By Blogger Tyxod, At July 08, 2005 4:28 AM  

  • Keep up the good work »

    By Anonymous Anonymous, At February 22, 2007 11:33 AM  

  • Excellent, love it! » »

    By Anonymous Anonymous, At March 07, 2007 11:30 AM  

  • By Blogger Unknown, At January 29, 2018 8:43 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home