Zpiderland

Tuesday, April 04, 2006

Ερχονται οι New Order Κομνηνε

Μεταφέρω από Avopolis:

'Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, όπως έχουμε πει, το δεύτερο Ejekt festival και δίπλα στα ονόματα των Hooverphonic, Radio 4 και Vitalic προστέθηκε κι αυτό των New Order!

Το event θα λάβει χώρα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, Ολυμπιακά Ακίνητα - Γήπεδο Baseball και Γήπεδο Ξιφασκίας). Ανανεωμένο σε ένα καινούργιο χώρο και με δύο διαφορετικά stage.'

- - -

Αν δεν κάνω λάθος ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας είναι και ο Republic. Μπράβο του με γεια του και χαρά του. Εχω όμως μια ένσταση (άσχετη με τη χορηγεία επικοινωνίας - και καλά τώρα μου έκανα πάσα...) για τον Κομνηνό που τόσο πολύ έχω παινέψει σε προηγούμενα ποστς.
Την είδηση της επερχόμενης συναυλίας των New Order στην Ελλάδα την πρωτοάκουσα στην εκπομπή του Κομνηνού. Δεν την άκουσα όμως από τον ίδιο τον Κομνηνό αλλά από μια ακροάτριά του, η οποία έστειλε sms αναφέροντας πως ανακοινώθηκε η συναυλία των New Order στην Αθήνα για τον Ιούνιο. Η ένστασή μου έχει να κάνει με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Κομνηνός το όλο θέμα.
Φυσικά όταν δέχεσαι μια τέτοια πληροφορία στον αέρα δε μπορείς να την ανακοινώσεις επισήμως χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει πρώτα ότι αληθεύει. Ο Κομνηνός όμως δε διατήρησε απλώς επιφυλάξεις, αλλά είπε στον αέρα το μαντάτο και στην ουσία το διέψευσε την ίδια κι όλας στιγμή. 'Ποια ανακοίνωση είναι αυτή και δεν την ξέρω. Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση, σας είχα για πιο έξυπνους ακροατές. Δεν ακούμε ράδιο αρβύλα...'.
Τη στιγμή εκείνη σκεφτόμουν ότι θα βγει αληθινή η είδηση και θα το χτυπάει το κεφάλι του και να που βγήκε. Δεν τον έχω για ξεροκέφαλο τον Κομνηνό και είμαι σίγουρος ότι σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές του θα αυτοσαρκάστηκε μετανιώνοντας για τη συμπεριφορά του. Εντάξει όπως και να 'χει δεν έκανε και κανένα έγκλημα αλλά γιατί βρε Κομνηνέ ντε και καλά να τη διαψεύσεις την κοπέλα; Τέτοια σιγουριά βρε αδερφέ; Μήπως να σου ζητήσουν συγνώμη οι New Order που δε σε ενημέρωσαν πρώτο προσωπικά; Μωρέ κάτι ήξερε ο Πορτοκάλογλου όταν ηχογραφούσε το καλοκαιρινό σποτάκι για τις πρώτες μεταδόσεις...

2 Comments:

  • Ρητορική ερώτηση φαντάζομαι. Ο Κομνηνός τα ξέρει όλα. Δεν του διαφεύγει τίποτα. Και στην σπάνια περίπτωση (λέμε τώρα) που συμβεί αυτό είτε παινεύει τους ακροατές ΤΟΥ (ξαναδιάβασε τις 3 τελευταίες λέξεις) είτε θεωρεί ότι δεν άξιζε της προσοχής του. Είναι αλλαζόνας! Αναμφισβήτητα! Χωρίς να γνωρίζει τι μεταδίδουν οι άλλοι σταθμοί πλέκει το εγκώμιο της εκπομπής της και του εαυτού του. Δεν υπάρχει σημαντική κυκλοφορία που να έχει παρουσιάσει δεύτερος! Ο Κομνηνός που υιοθετεί τις απόψεις των ξένων περιοδικών χωρίς καν να ακούσει ολόκληρο το δίσκο (συγχωρέστε με για το λάθος. Τους δίσκους τους έχει στο ipod του άρα τα τραγούδια), που έχει το ΝΜΕ ευαγγέλιο (παρ'όλα που δεν το παραδέχεται), που δεν ξέρει καλά καλά να μιλάει (10 φορές χειρότερος από τον Πετρίδη), που ...

    Στην εποχή της πληροφορίας και των blog (χιλιάδες μουσικά blog διαπράττουν πιο αξιόπιστη δημοσιογραφία, μας γνωρίζουν περισσότερα συγκροτήματα, ... από όλα τα μουσικά έντυπα (τουλάχιστον τα μεγάλα) και όλους τους ραδιοφωνατζήδες (τουλάχιστον τους Έλληνες) μαζί.) είναι καλύτερα να βουλώσει το στόμα του και να πράττει αυτό που ξέρει να καμνει. Να διαλέγει μουσική. Αν και για αυτό διατηρώ αμφιβολίες. Οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι αποκλειστικό προνόμιό σας αγαπητέ Κομνηνέ!

    By Blogger mystery falls down, At April 08, 2006 9:43 PM  

  • Πωπω αγαπητέ mystery υπήρξατε χειμαρρώδης! Μπορώ να πω ότι ίσως και να συμφωνώ με όλες τις παρατηρήσεις σας. Παρ'όλα αυτά δε νομίζω ότι πρέπει να απαξιώσωουμε τον Κομνηνό. Εχει τα κουσούρια του (όχι τα κατά Χριστόδουλου κουσούρια) αλλά πόσες εκπομπές αερίζονται στα ερτζιανά της πόλης που να παίζουν τις μουσικές του Κομνηνού;

    Δεν ανήκω στη μερίδα των φανατικών ακροατών της εκπομπής του, όποτε μπορέσω όμως τον ακούω. Θεωρώ ότι έχω κερδίσει αρκετές γνώσεις χάρη στον Κομνηνό.

    Πιστεύω λοιπόν ότι ο Κομνηνός είναι σημαντική μονάδα για το ραδιόφωνο της πόλης μας και ότι θα έπρεπε να του τη λέμε συχνά πυκνά μπας και διορθωθεί, όχι όμως να τον διαγράψουμε από τον χάρτη.

    ΥΓ: Mystery αν έχεις σταμπάρει συγκεκριμένες εκπομπές που να σου αρέσουν, πράξε μια αναφορά
    fχαρίστοου

    By Blogger Zpi, At April 09, 2006 12:12 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home