Zpiderland

Wednesday, September 19, 2007

After all

7 μέρες χωρίς ανάσα. 800 km by now αλλά 400km μέχρι τη Δευτέρα. Εκλογές, Eurobasket, συνέδριο, γύρισμα, διάβασμα, αλκοόλ, ξύπνημα, ξενύχτι, θολούρα, κάπου πρέπει να υπάρχει μια λύση για όλα.

%)Για άλλη μια φορά μεγάλη απογοήτευση τα εκλογικά αποτελέσμτα. Οχι τόσο για τη νέα -λέμε τώρα- κυβέρνηση όσο για το 70-90% των ψηφοφόρων που φαίνεται πως έχουν υπογράψει σύμβαση να ψηφίζουν το ίδιο κόμμα εφ'όρου ζωής. Το μοναδικό πρόβλημα που τυραννάει το μυαλουδάκι τους την ημέρα των εκλογών είναι το πως θα βρουν ένα επιχείρημα για να στηρίξουν την απόφασή τους.

#)Η εθνική ομάδα μπάσκετ δεν ήταν δυνατό να κερδίσει μετάλλιο από τη στιγμή που την ακολουθούσε σε κάθε ματς μια ξανθιά καλομακιγιαρισμένη οπαδός. Κάποτε ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα χωρίς απαιτήσεις, τώρα την ακολουθούν για να μη χάσουν τους πανηγυρισμούς, για να έχουν να το λένε στην παρέα τους. Καλομάθαμε. Ας χάσουν κανα τουρνουά μπουχτίσαμε τα πανηγύρια. Οι περισσότεροι θα έβγαιναν στους δρόμους από αγγαρεία.

Τα υπόλοιπα αφορούν μόνο εμένα και δε θέλω να γίνω πληκτικός.

Keep walkin

5 Comments:

  • %) 25% αποχή. Προσωπικά με θλίβει η σιγουριά πως αν είχε ψηφίσει αυτό το 25% (τουλάχιστον) δεν θα είχε αυτοδυναμία η ΝΔ.

    #) Εμένα πάντως το παιχνίδι τους στον ημιτελικό, ως οπαδό με ικανοποίησε απόλυτα, κι ας χάσανε. Ήταν εξαιρετικό μπάσκετ, και αν και δεν συμπαθώ την ρίψη ευθυνών στην διαιτησία, ήταν φανερό πως αν τα (αμφισβητούμενα) φάουλ κάναν τη διαφορά στο σκορ.

    By Blogger surfmadpig, At September 19, 2007 8:53 PM  

  • Οντως έτσι είναι.
    Το ματσς με την Ισπανία το χάρηκα κι εγώ, μακάρι να τους είχαμε παίξει και πρόπερσι στον τελικό. Αν δεν ήταν αηδιαστικά εύστοχοι θα τους είχαμε κερδίσει στον ημιτελικό.

    By Blogger Zpi, At September 19, 2007 9:20 PM  

  • Εγώ πάντως, θα θελα να μάθω και τα...πληχτικά τα δικά σου!
    Γεια σου ρε Zpi!

    By Blogger Leigh-Cheri, At September 20, 2007 1:57 AM  

  • Εγώ πάλι ανατρίχιασα με το 63% των ψηφο-φθόρων που δήλωσαν ότι δεν επηρεάστηκαν καθόλου από τις πυρκαγιές, ωσ γεγονός.Να χαρώ εγώ ευσπλαχνία και αλληλεγγύη.Υπάρχει αναισθησία και παρτακισμός στη σούπερ Ελλαδάρα μας.Ολα αυτά περί τηλεμαραθωνίων κτλ, fake.. για το φαίνεσθαι.

    By Anonymous Anonymous, At September 20, 2007 1:03 PM  

  • Αφου ξέρεις βρε leigh θα σε τα πω από κοντά...

    Αστα να παν Dνιώ. Το όριο της ανοχής έχει ξεπεραστεί οριστικά.

    By Blogger Zpi, At September 20, 2007 10:28 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home