Zpiderland

Friday, November 30, 2007

December

#.Δεκέμβρης η χαρά των λιστολάγνων. Στο All Gone 26 μπλόγκερς συντονίζονται για να δώσουν τα δικά τους καλύτερα άλμπουμς του 2007.

#.Φανταστικοί οι 'Φανταστικοί Ηχοι'
[Κυρίαρχοι του Σύμπαντος]
[Να μουν αστακός ξανά] {απίστευτος τίτλος!:-}


#. Οι 'Οι Ικτεροι' [CmanDiras & Tertuliano] ακόμα δεν κυκλοφόρησαν δίσκο και έγιναν video game! Ροκάρετε με τον Για-νι και χτυπήστε αλύπητα τον Να-σο. [Iktero-game]

Thursday, November 29, 2007

Boomstate@Xulourgeio

Wednesday, November 28, 2007

Feel

Το Feel -ένα από τα καινούρια τραγούδια του Cayetano- διατίθεται δωρεάν στο site της Sonora Records. Από την ίδια σελίδα μπορείτε να κατεβάσετε και το 'A magic Afternoon' Parov Stelar στην αυθεντική εκτέλεση αλλά και σε (2) remix από Cayetano και Hide Tosh

Ο Cayetano εμφανίζεται live την ερχόμενη Κυριακή στο Principal υποστηρίζοντας τους Koop.


http://www.sala-sonora.gr
http://www.myspace.com/cayetanomusic

Your Point of You




Διαγωνισμός: Your Point of You
"Άσε την δημιουργικότητά σου ελεύθερη. Δείξε μας τι μπορείς να κάνεις με μια κάμερα. Τράβηξε κάτι που σε εμπνέει, κάτι που σε εκφράζει. Δείξε μας τι σημαίνει για εσένα YOUR POINT OF YOU."

Κατω απο το Γατοδασος

Από δελτίο τύπου:

"Το κύκνειο άσμα του Ντύλαν Τόμας, το έργο «Κάτω από το Γαλατόδασος» στη ραδιοφωνική εκδοχή του, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης «Η Θεσσαλονίκη εκπέμπει...» σε δύο «συνέχειες» στο Τελλόγλειο. Το πρώτο μέρος, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007, στις 8 μ.μ. και το δεύτερο μέρος την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007, στις 8 μ.μ., σε μετάφραση της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ και ραδιοφωνική σκηνοθεσία του Δαμιανού Κωνσταντινίδη. Τους 63 μικρούς και μεγάλους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι φοιτητές του Τμήματος Θεάτρου του Α.Π.Θ.: Δανάη Αμανατίδου, Κίρκη Καραλή, Δημήτρης Κορρές, Γιώργος Κριθάρας, Μαρία Μεταξοπούλου, Θωμαή Ουζούνη, Αναστάσης Παπαδόπουλος, Αντρια Περνάρου, Μαριάννα Τζανή, Τάσος Τσουκάλης-Δημητριάδης."

Friday, November 23, 2007

I lived on the moon




Υπέροχο clip του Yannick Puig στο εξίσου απολαυστικό 'I lived on the moon' των Kwoon.
Κατευθείαν από το profile της Iόλης.

Monday, November 19, 2007

3 Μηνες Μετα...

...στην Καλαμαριά ακόμη θυμούνται
Η βία είτε σωματική είτε ψυχολογική γεννάει μόνο οργή και μίσος.

Saturday, November 17, 2007

FilmFestival

Καθ'όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα βρίσκομαι στο CineBlog

Friday, November 16, 2007

There is no TV in Me

Μπορεί να είναι το κομμάτι της χρονιάς αν όντως κυκλοφορήσει φέτος το cd των Jane Doe από τη Run Devil Run στις 20 Δεκεμβρίου. Είναι η 2η χρονιά που το βάζω στη λίστα με τα καλύτερα, με κίνδυνο να αναφέρομαι και του χρόνου για 3η φορά στην καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα (Τάμτα τρέμε).
Το βιντεο* που ακολουθεί το τραβήξαμε στο τελευταίο live των Jane Doe [19/10/2007] στο Ξυλουργείο. Τα τραγούδια εξακολουθούν να διατίθενται δωρεάν από το site της Run Devil Run μέχρι τη μέρα κυκλοφορίας του 'Heaven for Dogs'.
Special thx to Mike Gk.



*Δυστυχώς δε μπόρεσα να πετύχω καλύτερη ποιότητα στο You-Tube. Από το AVI του 1 Giga το έριξα σε wmv των 60ΜΒ για να χωρέσει (<100ΜΒ). Αν έχει κανείς καλύτερη πρόταση ας κάνει τον κόπο να βοηθήσει

Thursday, November 15, 2007

Masterclasses

18/11/07 - 11:00 masterclass με John Malkovich [Κασσαβέτης]
19/11/07 - 11:00 masterclass με Alfonso Cuaron [Κασσαβέτης]

Ολόκληρο το πρόγραμμα των Masterclasses του 48ου Φεστβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονικής

Friday, November 09, 2007

Electrelane


Να δούμε πόσοι θα χωρέσουν αυτή τη φορά στο ξυλουργείο...

Wednesday, November 07, 2007

Coin@Mylos


Με μια από τις καλύτερες δουλειές της χρονιάς, οι Coin έρχονται σήμερα το βράδυ στο Ξυλουργείο. Μαζί τους οι 22 Puppies

Tuesday, November 06, 2007

Bloggers*Republic


Από την Πέμπτη 8.11 (ώρα 18:00) και μέχρι 26.11, η έκθεση freedom@internet του bloggers*republic με θέμα την ελευθερία στο διαδίκτυο θα βρίσκεται στο φρέσκο vinyl microstore (διδότου 34).

Περισσότερες πληροφορίες για την όλη δράση στο blog του Crazy Monkey

Monday, November 05, 2007

Heaven for Dogs


Ο πρώτος δίσκος των Jane Doe τιτλοφορείται 'Heaven for Dogs' και πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Run Devil Run στις 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να τον κατεβάσετε ελεύθερα από το site της Run Devil: http://www.rundevilrun.net/news.html
Τέτοια να ακούμε...
;-)