Zpiderland

Thursday, March 19, 2009

National Garden

Τι ωραίο συναίσθημα να βγαίνεις γεμάτος από την αίθουσα έχοντας δει ταινία ενός φίλου, να μπορείς να του σφίξεις το χέρι με ειλικρίνεια και να θέλεις να γράψεις ποστ για να τη μοιραστείς χωρίς να ντρέπεσαι που γράφεις κάτι καλό για "δικό σου" άνθρωπο.
Ο 'Εθνικός Κήπος' είναι η καλύτερη ταινία από τις 5 που είδα μέχρι τώρα στο Φεστιβάλ ντοκυματέρ. Είναι δημιούργημα του Απόστολου Καρακάση και επαναπροβάλλεται το Σάββατο στην Ακμή 20:30.

Σχετικά με την ταινία:
#1_τα νέα
#2_ελευθεροτυπία

ΥΓ: Πριν την ταινία προβάλλεται σποτ των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα.

Wednesday, March 18, 2009

Τρυπ

Φφφφφ 3 βδομάδες θεραπεία με συνταγή ιατρού και πάνω που νόμιζα ότι έχω Γιάννη πάλι κατρακύλα. Είναι βαθιές οι ρίζες του προβλήματος. Το 'πε ο γιατρός μόνο Τρύπες αυστηρά!
Και τώρα μετά από ολόκληρη τη δισκογραφρία είμαι στριμωγμένος ανάμεσα σε βλέματα και τοίχους, χορεύουν μέσα μου γυμνές όλες οι απαντήσεις, πονάει πάντα η πρώτη φορά, υπάρχει αγάπη κι ούτε οι θεοί δεν ξέραν τι θέλαν να πουν κι έχω μείνει με το χέρι απλωμένο θα περιμένω θα περιμένω. Είμαστε οι δράκοι της γης με χνώτα κρύα, οι ελπίδες που διαλύθηκαν τα λόγια που αγνοήθηκαν, όλα τελικά ξαναγυρνάν σε μας, γίνομαι άντρας λοιπόν γινόμαι άντρας, πληρώνομαι για αυτό πληρώνομαι, εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές, θα ανατέλλω με αυτό που οι σκύλοι βαφτίσαν αγάπη, καθώς αγγίζω το πιο όμορφο ψέμα, τελειώωωωωνωωωωωωω

αφφ δεν έπρεπε να διακόψω τη θεραπεία

Thursday, March 12, 2009

s.Darko



"Plot: The story picks up seven years after the first film when little sister Samantha Darko and her best friend Corey are now 18 and on a roadtrip to Los Angeles when they are plagued by bizarre visions" [imdb]

Sequel του Donnie στα σκαριά..!

Tuesday, March 10, 2009

11th Thessaloniki Documentary Festival

Το περσινό φεστιβάλ μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Να δούμε πόσα θα προλάβουμε και φέτος...



Εναρξη: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009
Λήξη: Κυριακή 22 Μαρτίου 2009