Zpiderland

Monday, October 04, 2010

Σε κάνει σκλάβο..!

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει από σήμερα για τα περισσότερα κανάλια. Ηταν μεγάλη η αγωνία μου αλλά ησύχασα διαβάζοντας ότι η εκπομπή "Με αγάπη" της Μαρί(ς) Κυριακού συνεχίζεται και φέτος στον Αντέννα.
Ρίχνοντας μια ματιά σε σχετική ανακοίνωση διαβάζω : "Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μας πληροφορεί για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Nosmoke.gr, που εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζει τους συνανθρώπους μας στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος".

Δεν έχω σκοπό να χλευάσω την προσπάθεια των μη καπνιστών {ούτε εγώ καπνίζω - σηκώνει κουβέντα το θέμα}, αλλά δε μπορώ να μη σταθώ στο αντικαπνιστικό χιτ που που προωθεί η Nosmoke.gr .
"Το πρώτο Ελληνικό τραγούδι με μήνυμα κατά της θανατηφόρας συνήθειας του καπνίσματος. Και ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!"

"Σε κάνει σκλάβο" σε αυθεντική εκτέλεση, σε remix, σε ringtone και.. αυτό που όλοι περιμέναμε - τώρα και σε καραόκε!
"ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ορατά!". {Για να το γράφει με κεφαλαία έτσι θα'ναι!}
Ορίστε πάρτε και το videάκι (όχι θα τους ξέφευγε το youtube) για να συμβάλλω κι εγώ μέσα από το βλογ στη μείωση του καπνίσματος στη χώρα μας.

4 Comments:

  • ηθελα....διαολεμενα ηθελα φιλε ζμπαϊ να αφησω και γω το στιγμα μου σε αυτη σου την αναρτηση..και οχι απλα να αφήσω ένα σχόλιο..επιθυμουσα να εμπνευστώ ένα μεγαλούργημα -τετοιο του αξίζει του θέματος- και δεν σου κρύβω οτι ήμουν πολύ κοντά στο να το πετύχω..διαολε..

    η μοιρα το ήθελε να ακούσω πρώτα το άσμα παυλα συνθημα παυλα απόλυτη αιτια πολλών να κόψουν το κάπνισμα παυλα ή το να ακούν μουσική παυλα ή να ακουν γενικότερα..

    φςςςςς με το χαραΧτηριστικο του ήχο ήρθε ο βαρδαρης και τα έσβησε όλα μέσα μου..ξαναγεννήθηκα..και αυτη τη φορά όχι σκλάβος..

    υγ.το μαρί βρισιά δεν ηταν?..ποτε κατήντησε όνομα?..σαν την αποποινικοποιηση του "μαλάκας" μια φάση?

    By Anonymous trif (ex σκλάβος), At October 12, 2010 10:52 AM  

  • Γκάντ μπλες μαρί τρίφο, επιτέλους!
    Καιρός ήταν να απεξαρτηθείς απο τον παλιο εθισμό. Αν δε δουλέψει με όλους το κομμάτι ίσως αναγκαστούμε να εξαλείψουμε με κάποιον άλλο τρόπο αυτούς τους ελατωματικούς ανθρώπους τους παλιο-καπνιστές

    By Blogger Zpi, At October 12, 2010 9:54 PM  

  • By Blogger 5689, At August 09, 2018 5:20 AM  

  • By Blogger yanmaneee, At July 09, 2020 11:58 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home