Zpiderland

Monday, March 28, 2005

ΑξEXέχαστη βραδιά

Με λίγα λόγια λοιπόν οι EX με πιάσανε αδιάβαστο την Κυριακή το βράδυ.
Αν υπήρχαν ολλανδικά βραβεία 'Αρίωνας' οι EX θα έπρεπε να βραβευτούν ως το καλύτερο συγκρότημα στην κατηγορία έντεχνου punk.Παράλογα χαρωπή ατμόσφαιρα για πανκ συναυλία και απίστευτη ενεργητικότητα από τους 4 45ρηδες (2 ηλ. κιθάρες, φωνή και μπάσο), καθώς και από τη (γύρω στα 30) drummer του συγκροτήματος. Πολλά γκάζια - το κοντέρ ξεπέρασε σε πολλές περιπτώσεις τα 130 bps.
Στην υπέροχη βραδιά συνέβαλε όμως και το ακροατήριο το οποίο γέμισε το ξυλουργείο. Χοροπηδητό και πολύ καλή διάθεση στις πρώτες σειρές μπροστά στην πίστα, χωρίς ξύλο, σπρωξίματα και μαλακιούλες...
Η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που έστειλα ευχαριστήριο mail στο συγκρότημα.
Η βραδιά άνοιξε με ένα 40λεπτο non-stop ροκο-ψυχεδελικό σετάκι του Damo Suzuki (performer των Can), τον οποίο πλαισίωσαν πέντε νεαροί σε ηλικία μουσικοί. Ενδιαφέρον άκουσμα, αλλά ως εκεί.
Για να τελειώνουμε το θέμα είναι ότι οι EX κλέψανε τις καρδιές μας και ελπίζω να μας δωθεί η ευκαιρεία να τους ξαναδούμε στο μέλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο το ακροατήριο απαιτούσε encore χτυπώντας χέρια και πόδια. Οι EX μας κάναν μάλιστα τη χάρη (χωρίς να πουλήσουν μούρη όπως κάνουν κάποιοι άλλοι) να ξαναβγούνε 2 φορές.

Thx for all and come again


ΥΓ: Μαρκ κρίμα που δεν πήγαμε παρέα, αν δεν το είχες προτείνει εσύ ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό να πάω στη συναυλία.
Get well soon

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home