Zpiderland

Friday, August 26, 2005

Έκθεση I: Μέσα απ' το γυαλί

Το 'πα και το κανα ο ξεδιάντροπος. Υποσχέθηκα έκθεση φωτογραφίας προχθές και νατηνε την πράττω σήμερα. Μάλιστα αποφάσισα ως δηλωμένος κακιτέχνης να υπερασπιστώ τα έργα μου και να τα προωθήσω σα να πρόκειται για απαύγασμα Τέχνης υψηλού επιπέδου.
Μμμ για να σκεφτώ και καμιά πιασάρικη ατάκα για να προλογίσω...
Ναι το βρήκα

Το κάθε ένα από τα ποτήρια που ακολουθούν έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Σαν τους ανθρώπους. Όταν τα κοιτάζεις μονοδιάστατα από συνηθισμένη οπτική γωνία σου μοιάζουν με κοινά ποτήρια. Όταν όμως προσπαθήσεις να τα κοιτάξεις από ξεχωριστή οπτική, διαπιστώνεις πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Απρόσμενο. Τελείως διαφορετικό από αυτό που είχες υποθέσει ότι θα έβρισκες μετά την πρώτη ματιά

Τώρα μάλιστα η σάλτσα έδεσε

Παρακαλώ μην πράξετε 'Αποθήκευση Δεσμού ως...' Τα έργα πωλούνται στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ το κομμάτι. Προτιμήστε την οικογενειακή συσκευασία - 500 ευρώ όλα μαζί.
Δγιαλέχτε.

5 Comments:

  • πως τα λες, πως τα λες!
    ποιητή μου εσύ! :D :P

    By Blogger Nenyaki : ), At August 27, 2005 11:57 AM  

  • Μπορείς να μην τα καταφέρνεις να βρεις μια ταβέρνα μέσα στη Θεσσαλονίκη, ή να κυκλοφορείς ντυμένος Νέα Δημοκρατία, αλλά όταν έχεις κέφια κάνεις θαύματα.

    ps. Θα βρούμε καμιά ταινία του Fritz Lang να δούμε;

    By Blogger Nassos K., At August 27, 2005 1:33 PM  

  • Nenya :-)

    CM: Ήταν δύσκολο βράδυ το χθεσινοβραδινό και συνοδεύεται και με δύσκολο σημερινοπρωινό. Sorry για το ημιστήσιμο - τελικά κατέληξα Μιστραλ. Την επόμενη φορά θα ντυθώ ΠΑΣΟΚ

    ΥΓ: Δεν πιστεύω να είδατε τα εκθέματα χωρίς εισιτήριο; Περιμένε ταχυδρομική επιταγή από τον κάθε επισκέπτη. 5 ευρώ εκαστος.
    Δωρεάν η είσοδος - 5 ευρώ η έξοδος

    By Blogger Zpi, At August 27, 2005 3:49 PM  

  • χαχαχα! :D :D :D

    By Blogger Nenyaki : ), At August 27, 2005 7:04 PM  

  • Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

    By Anonymous Anonymous, At February 15, 2007 1:40 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home