Zpiderland

Monday, November 28, 2005

Κουτροπροτάσεις [2-4/12]

Μεθαύριο θα φύγω πάλι και επειδή ξέρω ότι είσαι τόσο μπουνταλάς που θα βαρεθείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες του οδηγού Κούτρας, αποφάσισα να κάνω μια καλή πράξη και να σου δώσω τις κουτροεπιλογές σου έτοιμες στο πιάτο.
Έχουμε και λέμε:

Οσοι θέλετε να παρακολουθήσετε ταμπέ τα Διάφανα Κρίνα είστε οι τυχεροί της εβδομάδας. Οι πρώτες 3 κουτρο-προσκλήσεις θα δοθούν στο blog ΠΑΟΙΔΓΙΑ την Παρασκευή κατά τις 19:50. Αρκεί να γράψεις σωστά στο σχετικό post το ονοματεπώνυμό σου (σε comment). Επειδή όμως 3 προσκλήσεις είναι λίγες και ίσως να μην τα καταφέρεις, στείλε καλύτερα την Παρασκευή και ένα sms στα 'Διαμάντια' που συντηρούν το εν λόγω blog. Άλλες 5 προσκλήσεις θα κληρωθούν την ίδια ώρα (19:50) κατά τη διάρκεια του αερισμού της εκπομπής. Αρα 8 το σύνολο για την ώρα. Ρε φίλε αν είσαι τόσο γκαντέμης και δεν τα καταφέρεις, μη στεναχωριέσαι υπάρχει και άλλη λύση.

Η δεύτερη λύση ακούει στο όνομα της αγαπημένης μας Kazab db. Μπαίνεις στο site και στέλνεις ακριβώς εδώ ένα mail ακολουθώντας τις οδηγίες. Αυτή τη βδομάδα το αφεντικό τρελλάθηκε και μοιράζει κούτρες για 4 live: Mercury Rev (2/12), Sadahzinia (2/12), Διάφανα Κρίνα (3/12) και Pat Martino (4/12).

Μην σε ξανακούσω λοιπόν να μου κλαίγεσαι ότι δεν υπάρχουν συναυλιακές επιλογές στη Θεσσαλονίκη ή ότι δε σου φτάνουν τα λεφτά κτλ. Εσω κάνει σαφές ότι δεν χρειάζεται κόπος άλλα τρόπος. Μάλιστα αυτή τη βδομάδα ενδέχεται να μη συναυλιαστώ οπότε θα έχεις την ευκαιρία να καβατζώσεις και τις κούτρες που μου αντιστοιχούν και ξέρεις καλά ότι έχω το απόλυτο ρεκορ :-)

Καλά να περάσεις λοιπόν και γράψε και κανά ποστάκι να μας πεις τις εντυπώσεις σου