Zpiderland

Wednesday, November 23, 2005

Film live με προβολή ντοκιμαντέρ

Αυτή τη φορά αντιγράφω από Rock & Roll

Ξεκινώντας από τις συναυλίες των Film στην Λάρισα και τα Ιωάννινα στις 25 και 26 Νοεμβρίου αντίστοιχα θα ξεκινήσουν οι προβολές του ντοκιμαντέρ της Γκρατσιέλλας Κανέλλου “'The Approaching Of The Hour” στα πλαίσια τις περιοδεία του γνωστού Αθηναϊκού συγκροτήματος.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ελληνική εναλλακτική rock σκηνή μέσα από τη πορεία των Raining Pleasure αλλά και από τις καταθέσεις πολλών ελλήνων καλλιτεχνών-μελών της σκηνής (ανάμεσά τους και οι Film). Οι προβολές θα γίνονται είτε στον χώρο διεξαγωγής της εκάστοτε συναυλίας των Film είτε σε άμεσα συσχετιζόμενο χώρο. Στις προβολές αυτές θα είναι παρούσα η σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ.
To δεύτερο άλμπουμ των Film Angel B όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου από την ΕΜΙ.
- - - - - - - - - - -




Δυο παρατηρήσεις (again):
1ον) Νάτα πάλι τα πλαίσια...
2ον) 1.5 χρόνο τώρα στη Λάρισα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον κι εγώ θα το χάσω για χάρη του D. Holmes. Μπαίνω σε πειρασμό πάντως προβολή ταινίας (που ήθελα να δω) + live ακούγεται ωραίο. Fuck θα περιμένω την επόμενη φορά μάλλον το 2007.

ΥΓ: Μπράβο στους Film για τη τουρνέ. Απ'οτι διαβάζω θα επισκεπτούν επίσης Πάτρα, Αγρίνιο, Αργος, Καβάλα, Σέρρες, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Η τουρνέ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της υποστήριξης της νέας τους δισκογραφικής κυκλοφορίας.
Ωραίο το πρώτο cd, ελπίζω να είναι εξίσου καλό και το δεύτερο.
Δώστε τους μια ευκαιρία

5 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home