Zpiderland

Wednesday, March 22, 2006

In Short

-Τέλος τα Samples του Κομνηνού (εκπομπές Τρίτης στον Republic-πότε θα δημιουργηθεί site;). Ωραία θα ΄ταν να ξαναγίνει κάποτε η εκπομπή με ανανεωμένο ρεπερτόριο. Αλήθεια αυτός (;) ο Σοσό που παίζεται τελευταία στο σταθμό πως στο διάολο συλλαβίζεται;

-Εξαιρετική η εικόνα στο template του Black:White. 'Don't treat others the way you don't want to be treated'
Να δούμε πότε θα με πιάσει προκοπή να τους προσθέσω στα λινκς

-Αν μη τι άλλο συμπαθέστατα τα κομμάτια του Fruto 5, ο οποίος έχει (και καλά κάνει) διαφορετική αντίληψη σε ότι αφορά στα πνευματικά δικαιώματα. Η επερχόμενη εμφάνισή του διαδίδεται από ποστ σε ποστ και από στόμα σε στόμα. Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα κανόνισε. Σάββατο 25/3 στο Cafeina Bar Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής. Free Cd. Free Entrance


{Βρε τι καλή διάθεση σήμερα, μια κακή κουβέντα δεν είπα ακόμα}

13 Comments:

  • Αυτός όμως που αποτελεί φοβερό παράδειγμα επίδοξου ψευδοδημοσιογραφίσκου με άποψη είναι ο Πορτοκάλογλου. Αναρωτιέμαι πώς μια σημαντική ραδιοφωνική φιγούρα της Θεσσαλονίκης κατέληξε να είναι απίστευτα περιαυτολόγος και αυτάρεσκος. Τα σχόλια στην εκπομπή του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και βρίθοντα από ασυνταξίες και σαχλαμαρισμούς. Το μποέμ-επιτηδευμένο κατινίστικο στιλ του γεμίζει τη μια και μοναδική ώρα του "Όχι άλλο πορτοκάλι". Όσο για τη μουσική; electro ρυθμοί μεταξύ 100 και 120 bpm μονο, η ίδια συνταγή να επαναλάμβάνεται ξανά και ξανά. Άκουγα Republic μέχρι πρότινος αλλά δεν αντέχεται πια. Στην ώρα του Πορτοκάλογλου είμαι στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας για τη δουλειά και ομολογώ πως θα βγάλω πλέον τελείως το σταθμό από τη μνήμη... Όσο για το Elvis; Η πιο μεσοαστικά καμουφλαρισμένη παπαριά της πόλης. Αυτά. :-)

    By Blogger Nada, At March 22, 2006 8:09 PM  

  • {Με καθυστέρηση 10 ωρών χάρη στα τερτίπια του blogger απαντώ}

    Χμ νομίζω ότι είσαι λόγο αυστηρός με τον Πορτοκάλογλου αλλά καταλαβαίνω από που πηγάζει ο εκνευρισμός σου.

    Ο Πορτοκάλογλου ήταν σημαντική ραδιοφωνική μονάδα και θεωρώ ότι εξακολουθεί να είναι. Πράγματι ώρες ώρες νιώθω κι εγώ πως περιαυτολογεί και η όλη ιστορία με το promotion του Elvis είναι αλήθεια ότι με κουράζει αφάνταστα, αλλά ο χαρακτηρισμός του ως επίδοξου ψευτοδημοσιογραφίσκου μου φαίνεται κάπως βαρύς και άδικος.

    Σκληρή βρίσκω επίσης και την κριτική που του κάνεις για απαράδεκτα σχόλια, ασυνταξίες κτλ. Δε θυμάμαι να με ενόχλησαν πολλές φορές τα σχόλια του Πορτοκάλογλου.

    Αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι εμένα προσωπικά μου λείπουν οι εκπομπές με τις ανεπιτήδευτες φωνές. Οι εκπομπές όπου ο παραγωγός μιλάει στο ακροατήριο χωρίς μουσική υπόκρουση και χωρίς να ανεβοκατεβάζει την ένταση αναλύοντας τη σκέψη του με δόσεις. Ο παραγωγός που δε φοβάται να βγάλει στον αέρα την αμηχανία του.
    Ο Republic είχε έναν τέτοιο παραγωγό που έκανε εκπομπή Τρίτη και Πέμπτη βράδυ στις 00:00. Δυστυχώς σταμάτησε νωρίς (για προσωπικούς λόγους) και τον άκουσα ελάχιστες φορές. Ηταν αρκετές πάντως για να τον καμαρώσω. Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν προσπαθούσε να βγάλει στον αέρα στυλιζαρισμένη ψευτοβραχνιασμένη φωνή. Ενας άνθρωπος που να μην τραβάει τα φωνήεντα στη λήγουσα για να γίνει πιο ραδιοφωνικός. Στις μέρες μας τέτοιου είδους εκπομπές σπανίζουν.
    {Ειρωνεία ούτε το όνομά του δε συγράτησα}

    Σε ότι αφορά τώρα τη μουσική που παίζει ο Πορτοκάλογλου. Από τη μια μου δίνει την εντύπωση πως προσπαθεί να αποφεύγει τα τετριμμένα κι εκτιμώ το γεγονός ότι στην εκπομπή του δεν ακούω χιτάκια που παίζονται σε οποιονδήποτε άλλο σταθμό. Δε θα μπορούσε βεβαίως να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο σε electro ρυθμούς. Από την άλλη δε μπορώ να πω ότι έχεις άδικο λέγοντας πως επαναλαμβάνεται η ίδια συνταγή με 100-120 bpm. Ωρες ώρες το βρίσκω κι εγώ βαρετό. Πολλές φορές έχει να κάνει και με τη διάθεσή μου. Τις εκπομπές του Χ.Π. είτε τις γουστάρω είτε τις βρίσκω ανυπόφορες.

    Στο Elvis έχω πάει μόνο μια φορά κι αυτή ήταν ένα πρωινό για καφέ. Καλά ήταν για εκείνη την ώρα αλλά δε βρίσκω λόγο να πάω βράδυ από τη στιγμή που ακριβώς δίπλα στο Elvis υπάρχει ο Θερμαϊκός.
    Το σετάκι (Generation Elvis) που μεταδίδεται το Σάββατο από DJ's του μαγαζιού με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

    Δε θέλω να πιστέψεις πως γράφοντας όλα αυτά προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον Πορτοκάλογλου. Συμμερίζομαι τους λόγους που έχεις να ενοχλείσαι, αλλά δε μπορώ να μπω και στο τριπάκι της απαξίωσης. Θεωρώ πως ο Πορτοκάλογλου έχει να προσφέρει στο ραδιόφωνο και γι αυτό αφήνω στην άκρη (τουλάχιστον για την ώρα) τα αρνητικά σημεία.

    Εχω παρατηρήσει ότι ο περισσότερος κόσμος είτε τρελλαίνεται για τον Republic έιτε τον απεχθάνεται. Καλό αυτό για το σταθμό. Καλό να μην αφήνεις το ακροατήριο αδιάφορο. Σημαίνει ότι κάτι κινέιται.

    Προσωπικά ακούω Republic πολλές ώρες τη μέρα. Εχω βαρεθεί το συμβατικό ροκ, δε μπορώ να ακούσω έντεχνα, ε είναι μια καλή παρηγοριά. Στα + τοποθετώ και τη στάση των παραγωγών του σταθμού, οι οποίοι κάνουν συχνά πυκνά αναφορά σε εκδηλώσεις και δρώμενα εναλλακτικού χαρακτήρα που λαμβάνουν μέρος στην πόλη.

    Θα μπορούσα να συνεχίσω τις φλυαρίες αλλά άστο καλύτερα δε θα τελειώσω ποτέ, ήδη πρέπει να έχει γίνει αρκετά κουραστικό το σχόλιο. Ισως ξανα αφιερώσω κάποιο ποστ.


    ΥΓ: Για την ώρα πρόλαβα να κατεβάσω το Gremlins. Ωραίο. Σιγά σιγά θα ακούσω και τα υπόλοιπα (μοντεμάκι βλέπεις).
    Keep trying

    By Blogger Zpi, At March 23, 2006 12:32 PM  

  • zpi ,o paragogos pou stamathse apo republic einai o babis argiriou,
    apo to www.mic.gr kai to roollin under -record shop.

    By Blogger AMF, At March 27, 2006 1:51 PM  

  • zpi ,o paragogos pou stamathse apo republic einai o babis argiriou,
    apo to www.mic.gr kai to rollin under -record shop.

    By Blogger AMF, At March 27, 2006 1:52 PM  

  • Thx kid.
    Ωραίος ο Αργιρίου

    Πάλι καλά που υπάρχει το Rollin Under και ο Λωτός και ζητάμε κανά δίσκο χωρίς να μας κοιτάνε σα να είμαστε παράφρονες

    By Blogger Zpi, At March 27, 2006 2:25 PM  

  • ευχαριστώ για το link
    κρίμα που δεν έγινε τελικά η φάση αλλα μου έκατσε μια στραβή την τελευταία στιγμή

    By Blogger fruto5, At March 30, 2006 5:47 PM  

  • Ναι τα έμαθα κρίμα και είχε κυκλοφορήσει το μαντάτο. Καλή επιτυχία στο επόμενο

    By Blogger Zpi, At March 30, 2006 10:29 PM  

  • These are made of herbs and no synthetic substances. HGH spray is utilized by many athletes in order to increase muscle mass, and
    transform both their body and athletic performance.
    low-carbohydrate weight-loss plan, seems never
    to go away,.

    By Anonymous Anonymous, At March 27, 2013 7:23 PM  

  • Always ensure you choose a method that is proven to remove skin tags without causing adverse effects and scarring.
    In order to reassure yourself that your moles are safe from cancer, you would have to reinforces your observation
    by a doctor's diagnosis. Those with sensitive skin should not use it as it can irritate.

    Have a look at my web-site skintagremoval25b.weebly.com

    By Anonymous Anonymous, At April 07, 2013 8:31 AM  

  • For many entrepreneurs and business leaders, their comfort
    zone must be expanded to overcome interpersonal shyness. anxiety disorder would be
    social child anxiety disorder. When you totally accept yourself for who you are, others will too.


    Take a look at my webpage - overcoming shyness

    By Anonymous Anonymous, At June 05, 2013 4:24 AM  

  • By Blogger raybanoutlet001, At July 10, 2017 4:24 AM  

  • By Blogger Unknown, At July 30, 2017 4:03 AM  

  • By Blogger 556, At June 15, 2018 12:21 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home