Zpiderland

Wednesday, April 05, 2006

Καταντια

Παρακαλώ άλλη φορά να με ενημερώνετε όταν υπάρχει προεκλογική περίοδος φοιτητικών εκλογών. Πέρασα αμέριμνος και χαλαρός ο κακομοίρης χθες το πρωί από το ΠΑΜΑΚ για μια δουλειά που είχα και το ξαναπαθα το σοκ. Καλά είχα ξεχάσει τα τελευταία χρόνια πόσο ευτελές νταβαντούρι είναι όλη αυτή η ιστορία. Καμάρωναν για την προεκλογική τους καμπάνια οι Δαπίτες φωνάζοντας με τη συνοδεία τυμπάνων το εμπνευσμένο- και γεμάτο πολιτικό περιεχόμενο- σύνθημα 'εεε οεεε οεεε οεε...', ενώ από την απέναντι πλευρά οι Σοσιαλοαριστεροί φρόντιζαν να μας σπάσουν τα αυτιά παίζοντας σε ανεξέλεγκτα (πραγματικά όμως ανεξέλεγκτα) υψηλά desibel τη μισοχαλασμένη τους κασέτα με τα επαναστατικά τραγούδια.

Συγχαρητήρια κύριοι στα 19 σας είστε ήδη πολύ χειρότεροι από τους 50ρηδες πολιτικούς που βρίζουμε. Φύσικα και δεν είναι έτσι όλοι οι φοιτητές αλλά η σημαντικότατη πλειοψηφία των φοιτητών που συμμετέχουν σε παρατάξεις καταφέρνουν να βγάλουν προς τα έξω τη χειρότερη εικόνα.

Δεν ήξερα πως να αρχίσω και πως να τελειώσω το ποστ, το αφήνω όμως εδώ στη μέση μιας που ο newmanifesto με έχει ήδη καλύψει πλήρως.

314 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home