Zpiderland

Thursday, April 06, 2006

Mini - Fringe Festival

Ο εξωτερικός ανταποκριτής Nasos the Avdarman ήταν απόλυτος απόλυτος στο τηλέφωνο. Γράψε για το Fringe μου διέταξε κι εγώ... υπακούω. Από ότι με ενημέρωσε ο ανταποκριτήξ και από ότι διαβάζω στο site του British Council το Fringe είναι φεστιβάλ πειραματικού θεάτρου και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Εδιβούργο. Πέρσι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν ορισμένες από τις καλύτερες παραστάσεις του Φεστιβάλ (γι αυτό και το mini στον τίτλο). Φαίνεται πως άρεσε στο κοινό και το εγχείρημα επαναλαμβάνεται και φέτος.
Το Mini Fest έχει διάρκεια 4ρων ημερών [Πάμπτη 6/4 - Κυριακή 9/4] και οι παραστάσεις πρόκειται να γίνουν στο Principal και στο Θέατρο Σοφούλη. Ο ανταποκριτήξ οι φανατικοί των Monty Pythons απαγορεύεται να χάσουν την παράσταση των Peepolykus [Παρασκευή-Κυριακή στο θέατρο Σοφούλη - 15 ευρώ]. Για ολόκληρο το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες κλικάρετε στο link του British Council. Αν είμαστε τυχεροί ο υπερμέγιστος Nasos θα μας πράξει κάπχοιο σχόλιο [Φίρμα θα σε πράξω αγκόρι μου...]


Peepolykus


ΥΓ: Για σήμερα το πρόγραμμα έχει Graig Hill Gamarjobat Station House Opera στο Principal [21:30 / 20 ευρώ]

1 Comments:

  • Ω! Τι να πω αδελφέ; Η υπερμέγιστη υπερπροβολή που μου πράττεις με έχει υπερερυθριάσει...

    Θα πρέπει να σημειώσω ότι φυσικά ενδιαφέρον έχει όλο το MINI-FRINGE αλλά ότι ήμουν απόλυτος ειδικά για τους 'Peepolykus', και αυτό σύμφωνα με την παράσταση που έδωσαν πέρυσι στο Principal 'Let the donkey go'.

    Απίστευτο χιούμορ σε εντελώς σουρρεαλιστικές καταστάσεις, με το γέλιο να μην σταματά καθόλου στο κοινό για τη μιάμιση που διαρκούσε η παράσταση. Με διαφορά η καλύτερη ανάμεσα στις περσινές
    Χωρίς καμία υπερβολή, σίγουρα ένα από τα πιο αστεία πράγματα που έχω δει και φυσικά δεν το χάνω με τίποτα και το προτείνω ανεπιφύλακτα -και αν θέλουμε να τα τυποποιούμε όλα και πάντα με κάτι να τα συγκρίνουμε, ειδικά στους φίλους των Monty Pythons -. (Φαντάζεσαι φέτος να είναι καμιά πατάτα;...)

    Αν το πάρεις απόφαση για σήμερα στο Principal (ελπίζω να 'ρθεις), ενημέρωσε.
    Αλλιώς, για τους 'Peepolykus' στο Σουφούλη, την Κυριακή.

    By Anonymous Anonymous, At April 06, 2006 4:20 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home