Zpiderland

Monday, September 04, 2006

Livez

Μου πήρε λίγη ώρα αλλά τελικά το βρήκα. Ορίστε λοιπόν το site του Παρά θιν αλός. Αύριο βράδυ [Δευτέρα 4/9/06] εμφανίζονται στο στρατόπεδο του Κόδρα οι Παυλίδης (υποθέτω μαζί με τους b movies), Μίκρο & Ρόδες, ενώ την Τρίτη [5/9/06] η βραδιά αφιερωμένη στην παρέα του Θανάση Παπακωσταντίνου [μαζί ως συνήθως με τη Μάρθα Φριτζήλα και το υπόλοιπο συνάφι].
Τώρα για ώρα έναρξης, τιμή εισιτηρίου κλπ, δεν έχω ιδέα. Μάλλον θεωρούνται ψιλά γράμματα από τους υπεύθυνους στησίματος του site, το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει τουλάχιστον μια παραγραφούλα με πληροφορίες και μερικές φωτογραφίες για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο πλαίσιο του Παρά θιν αλός 06.


PS: #1 Ασχετο. Αν διαβάζεις αυτό το post γύρω στις 1:00 με 2:00 το βράδυ της Κυριακής, βάλε ΝΕΤ {1:15}. Lenny και ο Dustin Hoffman σε εξαιρετική ερμηνεία. Αξίζει

#2 Οι Film τελικά θα ανοίξουν την Τρίτη το live των Placebo. Αν και ανακοινώθηκε με καθυστέρηση δε νομίζω ότι αποτελεί έκπληξη η είδηση έτσι δεν είναι; Χαλάλι τους. Μπορείτε να ακούσετε μερικά από τα κομμάτια των δύο δίσκων των Film στο διαδικτυακό τους χώρο στο Myspace.
filmband.gr

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home