Zpiderland

Tuesday, October 10, 2006

Sosomania

http://www.myspace.com/sosososo
Αυτή είναι η Myspacική addressα του ανθρώπου που έχει πάρει τα μυαλά των ακροατών του Republic [100.3] εδώ και μήνες. Ψάχνοντας το όνομα Soso στο Myspace έφαγα ξενέρωμα όταν αντίκρυσα τη φωτογραφία ενός πιτσιρικά που πλένει τα πιάτα. Νόμιζα ότι είχε καβατζώσει κάποιος άσχετος το url. Ασε που ο τόπος καταγωγής έμοιαζε περισσότερο με βρισιά...{Saskatoon, Saskatchewan} Με μια πιο προσεχτική ματιά διαπίστωσα ότι δεν είχα κάνει λάθος. Ηταν ο άνθρωπος που έψαχνα.

Το 'your skin brown from the sun' του Soso αποτελεί ωδή στη minimal αισθητική (μπαρούφα η ατάκα αλλά τι να κάνεις) και βρίσκεται στην τρίτη προσωπική self-produced κυκλοφορία του Καναδού Soso {home made όπως και οι υπόλοιπες δουλειές του}. Οσες φορές και να ακούσεις το εν λόγω κομμάτι δεν το χορταίνεις με τίποτε. Μια ωραία μελωδία, φωνητικά που σου κλείνουν το μάτι, ένα απλό τεμπάκι και το αποτέλεσμα διαμάντι!

Για κάποιο λόγο που δε γνωρίζω το δείγμα που αντιστοιχεί σε αυτόν τον τίτλο είναι διαφορετικό στο site που παρουσιάζεται ο δίσκος του Soso {κλικ pic δεξιά}. Οπως και να'χει στο myspace μπορείτε να ακούσετε το μικρό αυτό αριστούργημα μαζί με τρία ακόμη τραγούδια.

Η Μέμα έταξε ωριαίο αφιέρωμα στον Soso για την εκπομπή της Τετάρτης [00:00-01:00]. Δυστυχώς θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Αν μπορέσει κάποιος καλός ή και κακός άνθρωπος να μου τη γράψει κερνάω καφέ και 10 uniques δώρο.


ΥΓ: Να λέγονται και τα καλά...

10 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home