Zpiderland

Thursday, October 04, 2007

Closer VS Infidelity @ Ξυλουργειο 6/10/07

Εντάξει δεν πρόκειται για κόντρα αλλά για σύμπραξη ;-)

Ημουν κάπως επιφυλακτικός με τον καινούριο δίσκο των Closer και τελικά νομίζω ότι δεν ήμουν και ο μόνος. Υπήρχε ο φόβος ότι η δουλειά τους δε θα δικαιολογούσε την ύπαρξη τους ως μπάντα. Ακούγωντας το cd ένιωσα ότι η μπάντα είχε δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει το τελικό αποτέλεσμα. Προφανώς θα είχαν και οι ίδιοι οι Closer τις ίδιες ανησυχίες. Πως να κάνεις το come back μετά από 5 χρονάκια έχοντας αφήσει παρακαταθήκη ένα δίσκο σαν το In the Market. Για να μην τα πολυλογώ το ομώνυμο αλμπουμ των Closer δε θα μείνει στην ιστορία ως ορόσημο, είναι όμως από τις δουλειές που σε κερδίζουν αν της δώσεις λίγο χρόνο. Η απουσία του Παπαστάμου με στεναχώρησε, ομολογώ όμως ότι δεν είναι τόσο αισθητή όσο θα περίμενα. Καλύτερη στιγμή του αλμπουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη το 'Empty U' αν και τα 3 πρώτα κομμάτια είναι αυτά που σου αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια των πρώτων ακροάσεων. Το συνηθισμένο σύστημα 1-3, 7-8 επαναλαμβάνεται.
Περισσότερα για τους Closer σε σχετικό post του Mind4Music [το 'Fly In the Milk' διαθέσιμο προς κατανάλωση!]


Μαζί με τους Closer και οι Infidelity, ένα από τα καμάρια της Run Devil Run. Εχοντας ήδη ένα επιτυχημένο αλμπουμ στο βιογραφικό τους και με το υπέροχο 'Is This Emotion? Never' [Video-ντοκουμέντο από προηγούμενο live] στη συλλογή Little People...big Noise' σίγουρα θα σαπορτάρουν επάξια.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Kazandb/Δελτίο Τύπου


3 Comments:

  • Ο Σημαντήρας μου απαγόρεψε να σχολιάζω κείμενα μελών της ΠΑγκόσμιας ΟΙκογένειας των ΔΓΙΑμαντιών, οπότε αποφύγαμε τον καυγά (Όφειλες να πλέξεις το εγκώμιο του 'Closer'. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η άποψή σου). Καλή διασκέδαση. Εννοείται ότι θα είμαι εκεί. Θα είμαι μπροστά μπροστά, θα κρατάω το λάβαρο των ΔΓΙΑΜΑΝΤΙΩΝ (επικοινωνιακός χορηγός), θα τραγουδάω και θα χοροπηδάω από χαρά.

    By Blogger mystery falls down, At October 05, 2007 8:52 PM  

  • Ελάτε τώρα κ. Mystery αφού ξέρετε ότι οι Closer συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις αδυναμίες μου, γιαυτό και το άγχος σε ότι αφορά στην ποιότητα του δίσκου που ούτως ή άλλως έλιωσε στο cd player.
    Αντί να πλέξω εγκώμιο προτίμησα να εκφράζω τις ανυσηχίες που είχα.
    Το καλό με μπάντες σαν τους Closer είναι ότι δε μπορούν να πράξουν δισκογραφικές μετριότητες.
    CU there

    By Blogger Zpi, At October 06, 2007 2:23 AM  

  • By Blogger Mai, At May 06, 2021 4:58 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home