Zpiderland

Tuesday, January 26, 2010

XreokopoPhobia

Θανκ Γκοντ. Με την οικονομική κρίση, το χρέος και τα ελλείματα όλοι το είχαν στο μυαλό τους αλλά κανείς δεν το λεγε. Μεχρι που έπεσε η πρώτη λεζάντα και με το εμφανίστηκε η λέξη στην οθόνη μπήκε και στο μυαλό μας και έχει φωλιάσει κάπου εκεί στο βάθος. Συγκεκριμένα η λεζάντα έγραφε: "Δεν υπάρχει κίνδυνος για χρεωκοπία" και αυτό αρκούσε για να απολαύσουμε τη νέα μας φοβία.
Αν και είναι σοβαρά τα πράγματα μην απογοητεύεστε. Η νέα μας φοβία έχει πολλά προτερήματα.
Καταρχάς με το που την αποκτήσαμε ξεπεράσαμε κάθε ανησυχία για την πανδημία. Βοήθησαν τα εμβόλια (3% του πληθυσμού πφφ), αλλά το τέλος ήρθε μονάχα όταν ήρθε στην καθημερινότητα η νέα μας φοβία.
Στην Αϊτη έγιναν καταστροφές. Δράμα που συγκινεί τον πιο αναίσθητο καρΓιόλη, αλλά όχι εμάς. Pls έχουμε τη δική μας φοβία μην μας απασχολείτε με άλλα. Η νέα μας φοβία μας κρατάει κάθε ξένη δυστυχία μακριά μας.
Μήπως θα έπρεπε να συνεισφέρουμε οικονομικά; μμ μπα έλα τώρα για τέτοια είμαστε. Κράτα καβάτζα. Η νέα μας φοβία φροντίζει και τα οικονομικά μας!
Ι λοve γιου νέα φοβία!

4 Comments:

  • Αγαπητέ Zpi χαιρετώ σε. Υπάρχει κάποιο mail σου να επικοινωνήσουμε;

    Το δικό μας Foreignpress.gr@gmail.com


    Γεια χαρά

    By Anonymous Foreign Press, At January 27, 2010 4:55 PM  

  • Καλησπέρα, σας έστειλα Mail..

    By Blogger Zpi, At January 27, 2010 9:28 PM  

  • νιωθω φιλε ζμπαϊ οτι ο περισσοτερος κοσμος νιωθει ασφαλης με το που εσκασε η οικονομικη κριση..περσι τετοιο καιρο οι περισσοτεροι ελεγαν "ναι αλλά δεν ηρθε ακομα σε εμας.." και "θα ερθει για αυτο θα πρεπει να προσεχουμε.."..αλλά κριση ακομα δεν υπηρχε (υπαρχει)...

    πλεον βλεπω στο δρομο ανθρωπους να κανουν το σταυρο τους και να λενε "ευτυχως παναγιτσα μου μας αγγιξε η κριση.."..μην μεναμε παρθενοι, καταλαβες?..τεσπα

    γουελνταν μαϊ φρεντ..φορ ουανς εγκεν..

    By Blogger Unknown, At January 28, 2010 1:37 PM  

  • Δεν έχεις άδικο αγαπητέ Τριαντάφυλλε. Ποιος θέλει άλλωστε μια ακαθόριστης μορφής φοβία. Απαπαπα

    By Blogger Zpi, At January 29, 2010 1:35 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home