Zpiderland

Thursday, June 16, 2005

Queens of the Universe

Όσοι βρέθηκαν προχθές το βράδυ στα χαρακώματα στις πρώτες σειρές μπροστά στη σκηνή (στη Μονή Λαζαριστών) θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμη τη συναυλία των Queens of the Stone Age. Ακόμη και τα πιο ήσυχα παιδιά το ιδρώσαν το μπλουζάκι τους στη 12λεπτη εκτέλεση του ‘No One Knows’ το οποίο και έμελε να κλείσει το βασικό πρόγραμμα της βραδιάς (ακολούθησε encore 2 κομματιών).

Ιδανικό support υπήρξαν και οι ‘Eagles of Death Metal’, το συγκρότημα του Josh Homme δηλαδή, οι οποίοι ζέσταναν από νωρίς την ατμόσφαιρα.

Για όσους Θεσσαλονικιούς θέλουν να παρακολουθήσουν τους Kraftwerk μεθαύριο αλλά λυπούνται τα 38 ευρώ υπάρχει λύση. Όσοι παρακολούθησαν τη προχθεσινή συναυλία από το γιαπί (σχολείο) που βρίσκεται φάτσα κάρτα στη σκηνή δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι.


Update: Το πιο γελοίο σκηνικό συνέβη πριν ακόμα αρχίσει η συναυλία. Μπαίνοντας στο συναυλιακό χώρο με σταμάτησε μια ασπροντυμένη κοπέλα και μου έκανε σωματικό έλεγχο (κάτι σε ροζ φαντασίωση σας φέρνει έτσι..?). Δεν την ενόχλησε το κινητό τεραστίου μεγάθους που είχα στην τσέπη (παπα πάλι πρόστυχη μου βγήκε η ατάκα), ούτε τα κλειδιά, ούτε τα κέρματα. Εκεί που πήγα λοιπόν να περάσω μέσα, μου λέει μια στιγμή. Μου παίρνει το μπουκάλι νερού που είχα στο χέρι, πετάει το καπάκι και μου το επιστρέφει. Προφανώς φοβήθηκε ότι θα κατασκεύαζα αυτοσχέδια σφεντόνα για να βγάλω το μάτι του Josh Homme. Τι να πω - Χριστός και Παναγία.




5 Comments:

  • Φύγαμε για το γιαπί; Καλά που το 'πες να μη φορέσω τακούνια.

    By Blogger amarkos, At June 16, 2005 12:29 PM  

  • Πλάκα πλάκα μάλλον Θεσσαλονίκη θα είμαι τελικά. Αμα θες πηγαίνουμε μια βόλτα. Καλύτερα να αποφύγεις και το καλσόν. Κανένα πρόβλημα με τις ζαρτιέρες

    By Blogger Zpi, At June 16, 2005 12:46 PM  

  • Πάρτε με ενα τηλ. αν πάτε :)
    Ειναι πολλλλλλά τα λεφτά.

    By Blogger Nassos K., At June 16, 2005 2:30 PM  

  • και μετά εσύ σαν καλός fan, τους πέταξες το μπουκάλι! (που είναι και πιό ασφαλές βεβαίως-βεβαίως! :D )

    By Blogger Nenyaki : ), At June 18, 2005 1:26 PM  

  • Η συναυλία ήταν καλή δε γίναν έκτροπα. Παρ'όλα αυτά ο σωματικός έλεγχος με έβαλε σε υποψίες.
    -Να δεις που θα είναι μάπα η συναυλία, κάτι θα ξέρουν αυτοί για να παίρνουν ακόμα και τα καπάκια.
    Ευτυχώς οι QOTSA με διέψευσαν.
    Την άλλη φορά θα κρύψω το καπάκι στο στόμα.

    By Blogger Zpi, At June 18, 2005 4:33 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home