Zpiderland

Tuesday, June 07, 2005

Στενές Επαφές 3ου Τύπου

Πριν από 1 μήνα έβαλα για πρώτη φορά μετρητή (counter) στο zpiderland θέλοντας να διαπιστώσω αν με διαβάζει κανείς πέρα από τον φίλο μου τον Μαρκ και 2-3 άλλους γνωστούς. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό οπότε για καλή σας τύχη (άιντε πάλι σας έφεξε) αποφάσισα να συνεχίσω να γράφω.

Πριν από 2 περίπου εβδομάδες είπα από περιέργεια να ρίξω μια ματιά στα στατιστικά του μπλογκ, γι αυτό κι έβαλα το ‘Extreme Tracking’. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση από τις πρώτες μέρες είναι οι επισκέψεις που δέχεται το zpiderland από ξένες χώρες. Λίγες επισκέψεις για να ακριβολογούμε, αλλά από μεγάλη ποικιλία χωρών. Μιλάμε για πραγματική μπλογκο-παγκοζμοιοποίηση. Πολλές από αυτές βέβαια φαντάζομαι ότι προέρχονται από bots και όχι από αλλοδαπούς χρήστες του διαδικτύου που προσπαθούν να μάθουν ελληνικά μέσω zpiderland, αλλά το προσπερνώ.

Σήμερα όμως έγινε το μεγάλο μπαμ! Το zpiderland δέχτηκε επίσκεψη από άγνωστο τόπο προέλευσης. Όπως μπορείτε να δείτε στη photo λίγο παρακάτω (ανάμεσα σε Ισπανία και Αυστραλία) το μπλογκ σήμερα δέχθηκε επίσκεψη από άγνωστη χώρα. Η επόμενη photo (όποιος θέλει να δει τις photos καλύτερα, ως γνωστόν κλικάρει για να τις μεγενθύνει) πιστοποιεί ότι η επίσκεψη ήρθε από άγνωστη χώρα καθώς τοποθετείται στην κατηγορία άγνωστη ήπειρος.

Λέτε να είναι εξωγήινος; Να είναι κάποιος Zpiderιανός που ψάχνει να βρει την πατρίδα του






ΥΓ: Μιας που αναφέρομαι σε επισκέψεις, αποφάσισα να αφήσω ασχολίαστη την επίσκεψη που δέχτηκε το zpiderland από άνδρο Αμερικανών gay. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά εδώ




6 Comments:

  • Αν σε πάρουν μαζί τους (για τους εξωγήινους μιλάω, όχι για τους gay) δώσε πολλούς χαιρετισμούς στον Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

    By Blogger Old Boy, At June 07, 2005 1:33 AM  

  • Μα τι κρίση έχει πιάσει τους πάντες για την αναγνωσιμότητα των blog; Και ο Andrew τα ίδια...
    Αν γράφεις για τους άλλους, κλείσε το μαγαζί.
    Εγώ πάντως σε διαβάζω.

    By Blogger λεμόνι δίχως όνειρα, At June 07, 2005 8:09 AM  

  • Έχεις δίκιο lemon, αλλά το έχω ξεπεράσει πλέον. Δε με νοιάζει να αποκτήσω πολυπληθές φανατικό κοινό, απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει όντως επικοινωνία. Σε λίγο θα πετάξω και τον μετρητή.
    Old boy αν συμβεί κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος πως με τον Ντρέιφους θα φτιάχνουμε παρέα πυργάκια στην άμμο σε κάποια εξωγίηνη παραλία.

    By Blogger Zpi, At June 07, 2005 11:27 AM  

  • ε οχι και "άνδρο".
    φονιάδες των ανδρών αμερικάνοι!

    By Anonymous Anonymous, At June 07, 2005 2:59 PM  

  • Υπάρχει και παρα-υπάρχει επικοινωνία. Να, εγώ προχθές που έτρωγα πουρέ, ζωγράφιζα συνέχεια ένα Ζ στο πιάτο μου. Και κείνη την ώρα νόμιζα ότι οφείλεται στη νύΖτα, αλλά ορίστε, αποδείχτηκα λάθος! :P (τα σέβη μου στον Ντρέιφους, αν έχει καλές ταχύτητες στο νετ και καλό φαϊ έρχομαι κι εγώ).

    By Blogger mindstripper, At June 07, 2005 7:10 PM  

  • Λέω να περιμένω να βρω τον ET πρώτα. Μην κάνω βιαστικές κινήσεις.

    By Blogger Zpi, At June 08, 2005 2:16 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home