Zpiderland

Thursday, June 02, 2005

Επειδή τα στοιχήματα πληρώνονται...

Επειδή τα στοιχήματα πρέπει να πληρώνονται (βλ. Tavling) ετοίμασα ένα post με ορισμένες από τις αγαπημένες αναμνήσεις που έχω από τη συντροφιά του φίλου Tom.

Χειμώνας 1998: Ο φίλος μας Bani μετά από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του στο σκάκι γίνεται ανάρπαστος σε συνεντεύξεις αθλητικών εφημερίδων με αποτέλεσμα να ξεκόψει από την παρέα προσωρινά λόγω έλλειψης χρόνου. Ο Tommy που μόλις έχει μετακομίσει του κλείνει ραντεβου χρημοποιώντας το όνομα Σκουφάς για συνέντευξη σε εφημερίδα. Ο ανυποψίαστος Bani καταφτάνει στο σπίτι του Tom με την τσίμπλα στο μάτι και αντικρίζει έκπληκτος τους συμφοιτητές του στο σπίτι του υποτιθέμενου δημοσιογράφου να τον κινηματογραφούν. Το ντοκουμέντο θα ήταν πληρέστερο αν δεν είχα ξεχάσει να πατήσω το rec.

Άνοιξη 1999: Zpi & Tommy αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας εργασία Marketing με θέμα την προώθηση ενός ανύπαρκτου προϊόντος. Το δυναμικό δίδυμο επιλέγει να προωθήσει καινούριο προφυλακτικό με αξιέπαινες αντοχές συνθήκες έντονης τριβής. Η ώρα είναι 3:30 το βράδυ. Ο Tom πληκτρολογεί την τελευταία λέξη και από τη βιασύνη του να κλείσει το αρχείο πατάει ‘Χ’ και έξοδο χωρίς αποθήκευση. [6 χρόνια αργότερα ο Tom επαναλαμβάνει το ίδο λάθος στη δουλειά του – δε μαθαίνει με τίποτε αυτό το παιδί]. Τελικά η εργασία βαθμολογείται με 10, αν και η πρόταση για οικονομική συσκευασία ViagraCondoms 2 σε 1 δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Καλοκαίρι 2000: Οι δύο φίλοι απολαμβάνουν τις διακοπές του όπως όλα τα φοιτητόπαιδα της Θεσσαλονίκης στο Πωσείδι. Ο Tom προσεγγίζει δύο κοπέλες και ο Zpi ως πιστός φίλος καταφτάνει για να βοηθήσει τον φίλο του. Οι ώρες περνάνε ευχάριστα και το τσίπουρο του Θείου Σταύρου που έχει κουβαλήσει ο Tom δημιουργεί απίστευτα εύθυμη διάθεση. Ξαφνικά ο μέθυσος Zpi νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Προσπαθώντας να αποχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτή η κατάστασή του στις κοπέλες ξεστομίζει την εξής ανεπανάληπτη ατάκα:

«Ε λοιπόν εγώ φεύγω για λίγο. Πάω να βρω τα παιδιά»

«Ποια παιδία βρε μαλάκα;»

«Ε τα παιδιά, θα γυρίσω σε λίγο»

Θα μπορούσα να βρω και άλλες πολλές αναμνήσεις, αλλά πρώτον στις περισσότερες εμπλέκονται και άλλα άτομα και δεύτερον λέω να κρατήσω καμιά καβάτζα διότι πλησιάζει νέα ρεβανς. Tom σε περιμένω παίδαρε να δημιουργήσουμε μελλοντικές αναμνήσεις.

4 Comments:

  • cool enough man
    :-D

    By Blogger Zpi, At June 04, 2005 12:22 AM  

  • Είμαι Ο Tommy και είμαι COOL, καθώς επίσης και ανίκητος στο ταβλαδορέτιον!!!

    Σας αγαπώ όλους

    Φιλιά ειμαι στη δουλειά και πίζω!!

    Πάνε πεθ...

    By Anonymous Anonymous, At June 21, 2005 10:37 AM  

  • ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ
    Μπορεί να μην ενθυμούμαι ποια οδηγία του kama sutra εφήρμοσα με τον φίλτατο zpi πάντως με κίνηση καράτε αποπειράθηκε να μου σπάσει το σαγόνι με τη λήξη του tavli-cup (που μάλλον γι αυτόν έγινε kavli-cup). Χαιρετίζω και τον αξιαγάπητο παίκτη tommy-ΚΟΥΛΟΦΑΡΔΕ που έφτασε να παίζει με τις ζαριές μου για να γευτεί επιτέλους τη γλυκιά γεύση της νίκης.

    By Anonymous Anonymous, At June 21, 2005 11:06 AM  

  • Είμαι ο Zpi και είμαι καλά. Αγαπητοί μου φίλοι Tommy και anonymous (Αλέξης) χάρηκα πολύ που διάβασα τα σχόλια σας, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δε θα τα διαβάσει κανείς άλλος. Κανείς δε διαβάζει comments που γράφτηκαν σε παλιό άρθρο.
    Αλέξη αμα σε πετύχω θα σου δείξω μερικές νέες κινήσεις που 'χω μάθει. Φυλάξου
    Tommy α πάνε πεθ... του γιου του

    By Blogger Zpi, At June 22, 2005 11:02 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home