Zpiderland

Monday, August 29, 2005

2 Σεπτεμβρίου: Reunion Party


Βασίλης Θεμελής, Κύριος Ρύκιος, Νίκος (Καρράς) Τερζογλου, Νίκος Κατανάκης


Για το Μουσικό Δίαυλο τα έχουμε ξαναπεί. Παρακαλώ για να μην τα ξαναγράφω ρίξτε μια ματιά στο παλαιότερο άρθρο (έχουν ενδιαφέρον τα σχόλια) του Zpiderland ή στο άρθρο του Oneiros (εδώ).

Όσοι βρεθούν στο reunion party τους Μουσικού Δίαυλου την ερχόμενη Παρασκευή ελπίζοντας σε μια φανταστική βραδιά, ίσως και να ξενερώσουν αν και ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να πω πως δε νομίζω ότι θα δούμε κάτι το φαντασμαγορικό την Παρασκευή το βράδυ, αλλά από την άλλη η μαγεία του ραδιοφώνου ποτέ δεν περιείχε κάτι το φαντασμαγορικό. Τα πολλά λόγια και τις extreme καταστάσεις αφήστε τα σε αυτούς που εκμεταλλεύονται και κακοποιούν το ραδιόφωνο πουλώντας εμπορικά τραγούδια, ακολουθώντας συμβατικές γραμμές κτλ.
Οι παραγωγοί του πειρατικού Μουσικού Δίαυλου (της περιόδου 1986-1989) θα μαζευτούν ξανά για να μας προσφέρουν μια βραδιά αναβίωσης των 80's αφιερωμένη εξαιρετικά στον "δάσκαλο" Γιώργο Αλεξίου (από Λευτέρη Λάλο) που απεβίωσε τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Στο πάρτυ θα βρίσκεται ως guest και ο Matτhew Fisher των Procol Harum.
Όσοι 40ρηδες υπήρξαν ακροατές του Αλεξίου ή του Μουσικού Διαυλου γενικότερα, θα πρέπει να δώσουν το παρόν. Εγώ ως νεότερος θα παραστώ στην εκδήλωση μόνο και μόνο για να ακούσω τις μουσικές των ανθρώπων που εμφανίζονται στην υπέροχη αυτή φωτογραφία που τσίμπησα από το site του Νίκου Κατανάκη. Θα είμαι εκεί περιμένοντας τους Stranglers και αν είμαι τυχερός ίσως πετύχω και τους Mushrooms.


Σχετικά sites:
http://www.mousikosdiavlos.gr/
http://www.lalos.gr/
http://www.katanakis.freewebspace.com/

Update:
#1 Μην κουράζεστε όλα τα σχετικά λίνκς εδώ
#2 Αν σας ενδιαφέρει η περίπτωση μην παραλείψετε να δείτε αυτό το άρθρο.

8 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home