Zpiderland

Saturday, December 31, 2005

Τελικη Ευθεια

Μπορεί να γκρινιάζω συνέχεια αλλά όταν έχω μια καλή κουβέντα να πω τη λέω. Το 2005 λοιπόν οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκατσε μια χαρά. Καμία σχέση με το ξενέρωτο 2004 ή το μίζερο 2003. Από την άλλη δεν ξέρω ίσως να είχα ρίξει τον πήχη πολύ χαμηλά. Για να δούμε το 2006 τώρα που ανέβηκαν οι προσδοκίες...

Καταπληκτική Χρονιά σε όλους

Wednesday, December 28, 2005

11 8 πόσο..?

Ας κάνει κάποιος την κωλόγρια να το βουλώσει [τσκ τσκ χρονιάρες μέρες]. Στην αρχή είχε πλάκα, τώρα κατάντησε αηδία. Απίστευτο πόσο γρήγορα κορέστηκε η βρωμόγρια. Αφήστε που οι πληροφορίες μου λένε πως η γριά παίρνει μίζα από κάθε πληροφορία που μας δίνεται μέσω του 11 8 80. Προτιμήστε το 11 8 88 του ΟΤΕ, θα σας βγει πιο φτηνά.

Tuesday, December 27, 2005

Γνωση VS Αγνοια

Το πιασε το νόημα ο Lefty (post: Swang Song). Για άλλη μια φορά έφτιαξε με λέξεις σκέψεις που κρύβονταν στο πίσω μέρος του μυαλού / και συμπληρώνω: "Στερνή μου άγνοια να σ'είχα πρώτα..."

Καλή Χρονιά και καλή πόκα φίλε

Friday, December 23, 2005

Καλο Χριστουγεννο

Ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου, μαζεύω τον πάνσεπτο Άγγελο και τη sister και βουρρρ για Καβάλα.
Καλό Χριστούγεννο ρεεεε

Wednesday, December 21, 2005

Βραβείο κακόγουστου χιούμορ

Βραβείο αγαπημένου ηθοποιού ελληνικής σειράς στον Χάρη Ρώμα.
Ε μετά από αυτό ότι και να μου πεις δεν το πιστεύω

Sunday, December 18, 2005

Worst Commercial [December '05]

Σφήνα στις τραπεζικές αηδίες των προηγούμενων μηνών μπαίνει για το μήνα Δεκέμβριο η ανοησία της ΤΙΜ. Μια πενταμελής οικογένεια κάνει παρτυ γιορτάζοντας τα 5000 λεπτά δωρεάν ομιλίας που δικαιούται, ενώ οι υπόλοιποι γείτονες σκάνε από τη ζήλια τους. Τραγικό. Η προσοχή μου μάλιστα πέφτει συνέχεια στην αντίδραση της γιαγιάς που δείχνει να έχει συγκινηθεί βαθύτατα - προσέχτε την μη σας πάθει καμιά καρδιά.
Η ΤΙΜ προβάλλει την ευτυχία της οικογένειας για να δείξει πόσο μεγάλη χαρά μοιράζουν οι προσφορές της. Εγώ βλέπω μια οικογένεια με εθισμένα στο κινητό τους αρρωστάκια, γνήσια θύματα του καταναλωτισμού. Βλέπω τις δυσμενείς επιπτώσεις που μπορούν να παρατηρηθούν στη νοητική κατάσταση των πελατών της εταιρείας.
Συγχαρητήργια κύριοι

Keep Walking*



*Παρεμπιπτόντως η διαφήμιση του Johhnie με τους πίνακες είναι εξαιρετική

Emigration Day

Διεθνής Μέρα για τους Μετανάστες η σημερινή
Ακούς Χασάν; μπορείς να βάλεις τα γιορτινά σου σήμερα

Saturday, December 17, 2005

Blog Tales

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 3 bloggers. Προκειμένου να βγουν έξω για καφέ αναρτησαν και οι 3 σχετικά ποστς στο blog τους. Πράγματι ο στόχος επιτεύχθη και οι 3 bloggers πραγματοποίησαν το μινι meeting σε μια trendy καφετέρια.

Blogger 1: Πωπω πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησα να γράφω στο μπλογκ μου. Ούτε που μπορούσα να το φανταστώ τότε ότι θα γινόμουν ο Ν.1 blogger στην Ελλάδα

Bl 2,3: Όπα για στάσου...ο Ν. 1; Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;

Bl 1: Μα είναι ολοφάνερο αφού έχω τους περισσότερους uniques καθημερινώς. Η επισκεψιμότητα είναι που μετράει.

Bl 2: Ναι οκ μπορεί να έχεις τους περισσότερους uniques αλλά εγώ έχω τα περισσότερα comments. Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι που μετράει.

Bl 3: Για σταθείτε ρε μάγκες. Τα δικά μου κείμενα δημοσιεύονται σε free press έντυπα. Η αναγνωρισιμότητα είναι που μετράει.

Ξαφνικά έγινε σεισμός, έπεσε το ταβάνι και τους πλάκωσε.
Πέθαναν και οι τρεις

calm

Merry


PS: Εκδοχές για ένα καλύτερο φινάλε στα σχόλια
Ποιός blogger κρύβεται κάτω από τη μάσκα του σερβιτόρου;

Friday, December 16, 2005

Clockwork



Πρόσεξε ο Αλεξ σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος
ΕΤ1 00:00

[click photo for cineblog's review]

Thursday, December 15, 2005

el.blog #1

Ma nigga gave the changes...

Tuesday, December 13, 2005

Staying Alive



Figaro [Λάρισα]

Saturday, December 10, 2005

Amnesty International





Υπάρχουν καμπάνιες της Διεθνής Αμνηστίας όπου ο κόσμος γράφει ευχετήριες κάρτες σε φυλακισμένους για πολιτικούς λόγους και όταν οι κυβερνύσης βλέπουν πως οι κρατούμενοι τους λαμβάνουν χιλιάδες κάρτες ανα τον κόσμος, τους ελευθερώνουν γιατί ξέρουν πως έχουν γίνει βούκινο με τις αδικίες τους.Αν βρεθείς σε μια καμπάνια, πάρε τον χρόνο να γράψεις ένα χρόνια πολλά! θα κάνεις έναν άνθρωπο να χαμογελάσει και ίσως και να τον ελευθερώσεις.Ηρθε μια μέρα στο σχολείο μας ένας πρώην κρατούμενος που ελευθερώθηκε έτσι για να μας μιλήσει. Απίθανη εμπειρία!!!
Comment by Pegasus (from Canada)

Friday, December 09, 2005

Last Christmas I gave you a fuck

Chapter 1

Οσο περνάνε τα χρόνια διαπιστώνω πως ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι δυσανασχετούν στην ιδέα του ερχομού των Χριστουγέννων. Η ιδέα και μόνο ότι θα έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο για να γιορτάσουν -όπως απαιτείται λόγω συνήθειας αυτές τις μέρες- τους τρομοκρατεί. Τι θα γίνει αν ξεμείνουν και πάλι μόνοι χωρίς τα αγαπημένα πρόσωπα που θα θέλανε να έχουν δίπλα την ώρα που όλος ο κόσμος γιορτάζει και γλεντά; Πως θα γιορτάσουν οι ίδοι χωρίς παρέα; Μπορούν βέβαιως να μη βγούν έξω, αλλά ποιος αντέχει να το δηλώσει στις κουτσομπολίστικες κουβέντες που θα ακολουθήσουν την (μεθ)επόμενη μέρα στο χώρο εργασίας;
Δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που τρομάζουν στη σκέψη των ολιγοήμερων Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Πολλοί είναι οι συνάνθρωποι που μελαγχολούν τις άγιες αυτές μέρες. Πολλοί θα προτιμούσαν να δουλεύουν αδιάκοπα τις μέρες αυτές προκειμένου να μη μπουν στο τριπάκι να κάνουν απολογισμό που τους θέλει να ζουν μια μίζερη ζωή. Μια ζωή που δε μοιάζει καθόλου στο πλάνο που οραματίζονταν όταν ήταν νέοι.


Chapter 2

Thank God δεν ανήκω σε αυτή τη μερίδα ατόμων, παρόλα αυτά όμως καταλαβαίνω πολύ καλά τους λόγους που τους δημιουργούν αυτή τη μελαγχολία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πως μου ρθε κι έγραψα τις δύο αυτές παραγραφους. Μάλλον θα φταίει το βιβλίο του Yalom που διαβάζω αυτές τις μέρες. Το μόνο που ήθελα να γράψω είναι ότι απεχθάνομαι τα ξενέρωτα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Δε μας έφτανε το απεχθές (πλέον) τραγούδι των Wham η μόδα προχώρησε και στη χώρα μας. Κατάρα στον Φοίβο που έγραψε το χριστουγεννιάτικο χιτάκι της Βανδή πριν από 3 (αν θυμάμαι καλά) χρόνια. Ανοιξε το κουτί της Πανδώρας για τα καλά. 9 Δεκεμβρίου και τα ραδιουργόφωνα έχουν ήδη αρχίσει τις χριστουγεννιάτικες παπαριές.
Οπως και να'χει τα Χριστούγεννα έχω διακοπές. Ένα ταξιδάκι 2-3 εκλεκτοί (και όχι από εκείνους που δε θέλω να δω μπροστά μου) συγγενείς, παρέες ξενύχτια, ότι και να λες τα Χριστούγεννα μου αρέσουν. Μόνο που μερικές φορές νιώθω ότι είναι πολύ χριστουγεννιάτικα...
Παλιο παπάρες σταματήστε να στολίζετε τα μαγαζιά σας2 μήνες νωρίτερα
Merry

Monday, December 05, 2005

Actiβe

Βάλαμε τα κορδελάκια μας για να δείξουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους πάσχοντες του HIV, αγοράσαμε τα trendy βραχιολάκια μας για να σώσουμε όλους τους φτωχούς του κόσμου, ανάψαμε όλοι μαζί παρέα τα φώτα του μπαλκονιού για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στους βομβαρδισμούς...

Ουφ κουράστηκα

Sunday, December 04, 2005

Blanket



Είναι βαρύ το πάπλωμα...

Saturday, December 03, 2005

In CM I Trust

Yo ma nigga
Fine Thank you


Friday, December 02, 2005

Optical Illusion II



Focus on the dot in the centre and move your head backwards and forwards

PS: For more illusions check this
thx lao

Thursday, December 01, 2005

Keyword of the Month

14 ώρες μέχρι τώρα για τον Δεκέμβριο κι όμως το σημερινό keyword δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του κορυφαίου για τον τρέχων μήνα:

"άντε γαμήσου! Δείτε επίσης"

Ρε φίλε πας καλά;