Zpiderland

Tuesday, September 05, 2006

Βρε καλως τα τα "χρυσα" παιδια: 3-0

'Η Ελλάδα υποδέχεται τα "χρυσά"παιδιά' [MEGA]
'Επέστρεψαν τα "χρυσά" παιδιά του Δράκου' [ALTER]

-Η νίκη επι των Αμερικανών είναι πιο σημαντική από το χρυσό μετάλλιο
-Οι Ισπανοί είχαν εύκολο όμιλο, εμείς πετύχαμε όλες τις δύσκολες ομάδες
-Αν δε τραυματιζότανε ο Ζήσης θα παίρναμε το χρυσό.
και η λίστα δεν έχει τελειωμό...

Φυσικά και χάρηκα για την επιτυχία της ομάδας μας, έχω μπουχτίσει όμως με τις ατάκες που ακούγονται στη τηλεόραση. Ακόμη και αν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτές, δεν αντέχω άλλο. Ούτε έναν άνθρωπο δεν άκουσα στα δελτία να λέει ότι οι Ισπανοί είχαν ομαδάρα και άξιζαν το κύπελλο. Υπάρχει βέβαια λογική εξήγηση. Αφού πανηγύρισαν όλοι τους το κύπελλο από το προηγούμενο βράδυ, νιώθουν σήμερα οτι πρέπει να δικαιολογηθούν. Κόμπλεξ κόμπλεξ και πάλι κόμπλεξ στο γυαλί και να πεις ότι δεν έχουμε χορτάσει χρυσά τον τελευταίο καιρό...

Και να σου φυσικά και ο κάθε πολιτικο-μαϊντανός να μοστράρει τα μούτρα του προσπαθώντας να κλέψει λίγη από τη δόξα των διεθνών. Δυο μέρες πριν τον τελικό ρώτησαν τη γνώμη του couch Ιωαννίδη για τις επιτυχίες της Εθνικής και αυτός δεν άντεξε και απάντησε ως πολιτικός Ιωαννίδης: Με τη Νέα Δημοκρατία έχουμε φέρει όλα τα χρυσά. Ο δε Ψωμιάδης μετά τη νίκη επί της Αμερικής πήρε τον οδηγό του ανέβηκαν στο μηχανάκι και άρχισαν να μοιράζουν χειραψίες στον κόσμο που πανηγύριζε στο Λευκό Πύργο. Ο Γιώργος από την άλλη σχολίασε πόσο γουρλίδες ήταν όσοι παρευρέθηκαν στη συνέλευσή τους κτλ κτλ.

Η ομάδας μας έπαιξε για πρώτη φορά τόσο ολοκληρωτικό μπάσκετ. Απόλαυσα κάθε παιχνίδι. Οκ κάθε παιχνίδι εκτός από τον τελικό όπου οι διεθνείς μας απέδειξαν ότι δεν έχουν γίνει ακόμα ρομποτάκια. Εξακολουθούν να έχουν ανθρώπινες αδυναμίες. Η δεύτερη θέση είναι μεγάλη επιτυχία και όσοι θέλουν να την πανηγυρίσουν ας την πανηγυρίσουν. Φτάνει όμως με την εκμετάλλευση του 'θέματος'.


ΥΓ: Το 3-0 στον τίτλο δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Αποτελεί φόρο τιμής στον αλησμόνητο προπονηταρά - που θα έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους (αν τον ρωτούσανε) - Αλέφαντο.

5 Comments:

  • ..σακούλα =%^@

    Δε θα τη γλυτώσω όμως για πολύ ακόμα από την τηλεόραση, κάποιοι φίλοι μου κάνανε δώρο χθες ένα TV tuner.

    By Blogger Oneiros, At September 05, 2006 1:43 AM  

  • Το πιο ωραίο πράμα που παίζει η τηλεόραση είναι οι διαφημίσεις! Ευτυχώς υπάρχει και ραδιόφωνο. Ολημερίς κι οληνυχτίς...

    05Σεπ'06

    By Anonymous Anonymous, At September 05, 2006 10:56 AM  

  • Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν λόγοι για να θέλω να έχω τηλεόραση. Ολη την υπόλοιπη ώρα όμως...

    Ραδιόφωνο και πάλι ραδιόφωνο danai.

    By Blogger Zpi, At September 05, 2006 5:06 PM  

  • Να είχα τουλάχιστον αυτή τη διέξοδο διαφυγής... αλλά τα έχουμε συζητήσει, ξέρεις πως νιώθω για το σημερινό ραδιόφωνο της πόλης.

    Btw, το tuner είναι και ραδιόφωνο, και καθώς δεν φτάνει ομοαξονικό στο PC μου ασχολήθηκα με ραδιοφωνικό zapping. Πάνω από 3-4 σταθμούς "της προκοπής" δεν έχω βρει, κι αυτοί είναι οι γνωστοί (100.3, 105.5, 88.5 και ο Flash για ειδήσεις, που όμως δεν τον πιάνω καλά). Το μέλλον και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου είναι στο internet, το θέμα είναι πόσο καιρό θα κάνουν να ωριμάσουν όλα αυτά.

    By Blogger Oneiros, At September 05, 2006 6:43 PM  

  • I know man, i know...

    Με τους ρυθμούς που εξοιειώνεται βέβαια ο κόσμος με το ιντερνετ στην Ελλάδα, καταλαβαίνεις ότι θα περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα για υπάρξει ανταπόκριση σε μια τέτοια προσπάθεια. Τουλάχιστον από το μεγαλύτερο μερίδιο των συμπολιτών μας.

    By Blogger Zpi, At September 05, 2006 7:12 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home