Zpiderland

Thursday, July 01, 2010

οπαδοί σε ανεργία;

Αν το νούμερο 958 αναφερόταν στο ανθρώπινο δυναμικό και όχι στη συχνότητα του σταθμού, τότε από σήμερα φαντάζομαι πως ο σταθμός θα μετονομαζόταν σε 928. Δεν έχω ιδέα σε ποιο νούμερο φτάνουν οι περικοπές σε όλη την ΕΡΤ/ΕΡΑ. Ολοι οι συμβασιούχοι στις μέρες μας μοιάζουν με καταραμένους λες και είναι δικό τους φταίξιμο η σημερινή κατάντια και πρέπει να πληρώσουν.
- - -

Την ίδια ώρα σε ένα παράλληλο σύμπαν καμιά 20αριά - αποδεδειγμένα φοροφυγάδικα - δισεκατομμύρια ευρώ παραμένουν απλήρωτα στο κράτος. Αργά ή γρήγορα θα έρθει και πάλι η ώρα των εκλογών και ο κόσμος θα ανεμίζει και πάλι σημαίες σε ομιλίες του αγαπημένου του κόμματος.
Κάποιος μπασκετμπολίστας διαπραγματεύεται αν θα παρει 2 ή 2.5 εκατομμύρια ευρώ (για ένα χρόνο), ενώ χιλιάδες οπαδοί είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους για το καλό της αγαπημένης τους ομάδας.
Η εκκλησία από την άλλη προτιμά να ασχολείται με ένα μπαοκτσή παπά, ενώ φήμες θέλουν τους πιστούς να εφοδιάζονται με βουβουζέλες για το Κυριακάτικο εκκλησίασμα υποστηρίζοντας ένθερμα την αγαπημένη τους θρησκεία.

Συμβασιούχοι στην ανεργία - οπαδοί ποτέ!

2 Comments:

  • Τα λες αυτά επειδή είσαι Αριανός ρε!;-)

    Άστα Zpi!Παρακολουθώντας γύρω μας τον κόσμο, έχει κανείς την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα τεράστιο τρελοκομείο! Δεν προλαβαίνεις να λες:"Μα, είναι δυνατόν;"
    Απογοήτευση!
    Και δεν ξέρω πώς διάολο θα τελειώσει...

    By Blogger Leigh-Cheri, At July 01, 2010 11:57 PM  

  • ο τελευταίος που μου φταίει leigh είναι ο παπα παόκης. Απλά δε μπορώ να μη δΓιαπιστώσω την ειρωνεία. Οι παπάδες που έχουν επενδύσει τόσο στους πιστούς τους οπαδούς δίνουν πόδι σε έναν παπά που είναι οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλλον δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό...

    Από την άλλη οπαδοί ομάδων, θρησκειών, κομμάτων κτλ δε μπορούν να μείνουν άνεργοι γιατί έχουν πλήρη απασχόληση με το κόλλημά τους.

    Οσο για τα τόσα τραγελαφικά που συμβαίνουν τριγύρω μας το μέτρο έχει χαθεί από καιρό, κάθε όριο ανοχής μοιάζει τόσο μακρινό που φαίνεται σαν κουκίδα...

    By Blogger Zpi, At July 02, 2010 1:02 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home