Zpiderland

Monday, November 22, 2010

φίλε ασφαλισμένε..


Δεν έχουν άδικο οι φαρμακοποιοί να διαμαρτύρονται. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες που αποτελούν τους regulars των φαρμακείων αγοράζοντας τακτικά (ακριβά φάρμακα) θα πρέπει πλέον να πηγαίνουν το βιβλιάριο για θεώρηση, στη συνέχεια να αγοράζουν τα φάρμακα τους από το φαρμακείο και τέλος να πηγαίνουν κάπου (δε θυμάμαι που) την απόδειξη περιμένοντας να πληρωθούν κάποια στιγμή κάποτε από το ταμείο τους. Αν δε λυθεί γρήγορα το πρόβλημα σε λίγο τα επιδόματα των ΑΜΕΑ δε θα φτάνουν ούτε για τα φάρμακά τους (αναφέρομαι στα ΑΜΕΑ που έχουν ανάγκη από τακτική χορήγηση φαρμάκων). Παρεμπιπτόντως τα επιδόματα αυτά φαίνεται να είναι από τα λίγα πράγματα που πληρώνονται ακόμα με συνέπεια από το κράτος.

ΥΓ: δε μου άρεσε πολύ το 1ο πρόσωπο στην ανακοίνωση. Λες και φταίει ο ίδιος ο ασφαλισμένος. Παρ'όλα αυτά προφανώς δεν ήταν πρόθεση των φαρμακοποιών να κάνουν τους πελάτες να νιώσουν ένοχοι..

3 Comments:

  • Άσε φίλε Zpi!
    Αναρωτιέμαι τι θα δούμε ακόμα. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κυβέρνησής μας.
    Κι ο αδερφός μου χρειάστηκε να πάρει αντιβίωση για το μωρό, πλήρωσε από την τσέπη του 80 ευρώ! και για να τα πάρει πίσω πρέπει να κάνει αίτηση στον ΟΠΑΔ όπου τρέχει ο κόσμος απ' τη νύχτα ακόμη για να πιάσει σειρά κι αν τελικά καταφέρει να την κάνει, τα χρήματα θα του επιστραφούν σε ενάμιση χρόνο!!! Άραγε πόσοι θα βαρεθούν ή δεν θα έχουν τον χρόνο να το κάνουν όλο αυτό και θα τους τα χαρίσουν;
    Τεσπα. Αν σ' ενδιαφέρει, άκουσα ότι στην Χαλκιδική τα φαρμακεία εξακολουθούν να δίνουν τα φάρμακα στους ασθενείς κανονικά, όπως κάνανε τόσα χρόνια.

    By Blogger Leigh-Cheri, At November 26, 2010 1:27 PM  

  • Χαχαχα!
    "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" εννοούσα βέβαια...

    By Blogger Leigh-Cheri, At November 26, 2010 1:28 PM  

  • το blogger κοκκινίζει άραγε το "σοσιαλιστική κυβέρνηση"?-)

    By Blogger Zpi, At November 26, 2010 8:14 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home