Zpiderland

Thursday, April 14, 2005

Αθώος ο Χάντερερ

Βοήθεια γειτόνοι. Μαζέψτε τα παιδιά σας σπίτι, κλειδαμπαρώστε τις πόρτες και αρχίστε τις προσευχές. Όχι αυτή τη φορά μην προσευχηθείτε για τη Μπρίτνεϋ Σπίαρς. Προσευχηθείτε για το μέλλον των παιδιών σας. Βλέπετε αυτός ο ανεκδιήγητος σατανάς ο Χάντερερ μπορεί πλέον και με απόφαση του δικαστηρίου να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας.

Οκ πέρα από τις σαχλαμαρίτσες ο Γκέχαρντ Χάντερερ αθωώθηκε από την κατηγορία καθύβρισης του θρησκεύματος σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε χθες στο εφετείο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι της τέχνης και της διανόησης που ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με το θέμα της καταδίκης του σκιτσογράφου και στη χώρα μας. 2 ενώσεις εκδοτών, η εταιρεία συγγραφέων, καθώς και 22 έλληνες γελοιογράφοι κάνανε τον κόπο να συμπαρασταθούν στον Αυστριακό συνάδερφό τους (είτε με γελοιογραφίες, είτε με δηλώσεις στα ΜΜΕ) αναγκάζοντας τα κανάλια να αφιερώσουν περισσότερο από 10’’ στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Χάντερερ αθωώθηκε. Το έργο του ‘Η ζωή του Ιησού’ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις Οξύ. Συγχαρητήρια και πάλι λοιπόν. Συγχαρητήρια στην Εισαγγελία που επιλήφθηκε του θέματος αυτεπάγγελτα (αν θυμάμαι καλά το σατανικό έργο του Χάντερερ πρωτοέγινε είδηση σε κουτσομπολίστικο περιοδικό), συγχαρητήρια και σε όποιους θρησκόληπτους θίχτηκαν από τα χαριτωμένα σκιτσάκια του Χάντερερ. Για άλλη μια φορά μας κάνατε ρεντίκολο. Για άλλη μια φορά αποδείξατε με τη στάση σας το πόσο αβέβαιοι νιώθετε για την αφοσίωση του ποιμνίου σας που με τόσο κόπο προσπαθείτε να νουθετήσετε.


ΥΓ: Τέτοια διαφήμιση σε αποκηρυγμένο προϊόν είχα να δω από την εποχή του
Trainspoting




Haderer is a good guy i tell ya man Posted by Hello