Zpiderland

Sunday, May 22, 2005

Το Ανέκδοτο της Ημέρας

Δάφνη Μπόκοτα

11 Comments:

  • Έτσι είναι πρέπει πάντα να βλέπουμε τη θετική πλευρά.

    By Blogger J95, At May 22, 2005 3:16 AM  

  • Ξέρω ξέρω αλλά δε μπορώ να μη φανταστώ τι ξυνίλα θα ένιωσε η Μπόκοτα χθες το βράδυ. Πλέον διεκδικεί τον εθνικό τίτλο "γκαντέμη". Με αντίπαλο τον Μητσοτάκη όμως είναι καταδικασμένη να μείνει για πάντα 2η

    Άσχετο τρομερή μαθηματικός η Πασχαλίδου. Είχαν μείνει 3 χώρες να ψηφίσουν και με 40 πόντους διαφορά δεν τι είχε πάρει ακόμα πρέφα ότι το είχαμε σηκώσει. Άιντε ας τη δικαιολογήσουμε λόγω συγκηνησιακής φόρτισης.

    By Blogger Zpi, At May 22, 2005 12:16 PM  

  • Η Μπόκοτα γενικά φταίει για όλα. Ότι σεισμούς και καταποντισμούς είχαμε τελευταία φταίει η Μπόκοτα. Είναι και άσχημη, έχει και αυτή την απαράδεκτη φωνή του καπνιστή χασισιού. Φτάνει μ'αυτή τη Μπόκοτα.

    By Blogger Sofia, At May 22, 2005 2:04 PM  

  • Ελεικρινά έχω μετανιώσει για αυτό το post. Το βλέπω πρώτο πρώτο στο blog και μου χαλάει τη μέρα. Πραγματικά μου δημιουργεί απέχθεια και αηδία. Όντως πρέπει να αρχίσω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Έλα όμως που δε μπορώ να με αλλάξω. Δεν ξέρω ίσως να φταίει το ζώδιο μου (Λέων). Η Μπόκοτα έχει δώσει πολλούς αγώνες για να κερδίσει με την αξία της την αντιπάθεια του κόσμου αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί της.
    Ευχαριστώ παιδιά τα σχόλια σας με κάνουν καλύτερο άνθρωπο
    ;-)

    By Blogger Zpi, At May 22, 2005 2:41 PM  

  • Eγώ πάντως γέλασα πολύ :-)
    Και δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα προσωπικά η Eurovision βγάζει την Κατίνα από μέσα μου...

    By Blogger mindstripper, At May 22, 2005 2:52 PM  

  • Όπως είχαν πει και οι Μίκρο σε συνέντευξη, η Eurovision είναι το καλύτερο αγχολυτικό. Το ωραίο με τη Eurovision είναι ότι μπορείς να διασκεδάσεις με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αν η Ελλάδα πατώσει γελάς σαρκαστικά κοροϊδεύοντας το σαθρό θεσμό και τη γελοία συμμετοχή της Ελλάδας, ενώ αν βγει πρώτη έχεις το δικαίωμα να πανηγυρίσεις στους δρόμους και να γιορτάσεις για το υψηλό επίπεδο πολιτισμού που εξακολουθεί να παράγει η Ελλαδάρα.

    By Blogger Zpi, At May 22, 2005 3:13 PM  

  • Τι έκανε η Μπόκοτα;

    (Ερώτημα έλληνα του εξωτερικού)

    By Anonymous Anonymous, At May 22, 2005 3:37 PM  

  • "Ξέρω ξέρω αλλά δε μπορώ να μη φανταστώ τι ξυνίλα θα ένιωσε η Μπόκοτα χθες το βράδυ. Πλέον διεκδικεί τον εθνικό τίτλο "γκαντέμη". Με αντίπαλο τον Μητσοτάκη όμως είναι καταδικασμένη να μείνει για πάντα 2η"

    Αν το καλοσκεφτείς, αυτό σημαίνει ότι βγαίνει πρώτη.

    By Blogger J95, At May 22, 2005 4:39 PM  

  • Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα
    Δεν έκανε τίποτε καινούριο η Δάφνη. Απλά μετά από τόσα χρόνια που την τρώγαμε στη μάπα τέτοιες μέρες, μας είναι λίγο δύσκολο να αποτοξινωθούμε με τη μια.
    J95 Δεν έχεις κι άδικο. Όλα είναι θέμα οπτικής

    By Blogger Zpi, At May 22, 2005 9:15 PM  

  • Εμένα πάντως μου έλειπε η φωνή της και ο σχολιασμός της. Είχε αυτό το κάτι. Την λυπάμαι την κακομοιρούλα. (ωχ!!! τι ευαισθησία είναι αυτή που με έπιασε;)

    By Blogger Blogarismenh, At May 23, 2005 8:38 AM  

  • sorry sofia αλλά οι καπνιστές χασισιού έχουν πολύ ωραία και σέξυ φωνή ... αν δεν με πιστεύεις πάρε με τηλέφωνο ...

    By Blogger dgalanis, At May 25, 2005 6:18 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home