Zpiderland

Thursday, April 14, 2005

Duo luo tian / Fallen Angels

Πρόταση για σινεφίλ. Κινέζικη παραγωγή, σπονδυλωτή ιστορία με 3-4 βασικούς ήρωες. Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή στη νύχτα της China Town. Ελληνικός τίτλος ‘Εκπεσόντες Άγγελοι’. Προσοχή αν είστε οπαδός των Χολυγουντιανών παραγωγών, αν είστε φαν του Σταλόνε και του Σβαρτζενέγκερ, ή αν δεν αντέχετε να βλέπετε κινέζους να μιλανε τη μητρική τους γλώσσα μην κάνετε τον κόπο να δείτε την ταινία. Η ταινία ξεφεύγει από τα συνηθισμένα χαρη στη σκηνοθεσία και στο ειρωνικό της χιούμορ του Γουόνγκ Καρ Βάι Παρασκευή βράδυ στο Ερτ3 00:30.



Fallen Angels Posted by Hello


ΥΓ: Υπάρχει και η εναλλακτική λύση της χιλιοπαιγμένης μύγας (
The flyAntenna 00:30). Ξέρω ότι κυκλοφορείτε πολλοί φαν επιστημονικής φαντασίας στη μπλογκόσφαιρα.

3 Comments:

  • Μπράβο ρε Zpi, κι έλεγα τι ταινία να δω σήμερα, γιατί προγραμματίζω να λιώσω στο σπίτι απόψε.
    Το 2046 με ενθουσίασε, αν ξεχάσω το πραγματικά "χαλαρό" σενάριο. Αν το "Duo luo tian / Fallen Angels" έχει παρόμοια φωτογραφία και σκηνοθεσία θα με κρατήσει σίγουρα.

    ps. Για καλό και για κακό, θα έχω και το FightClub δίπλα στο PS2 για εναλλακτικό.
    Προτιμώ να χιλιοξαναδώ αυτό παρά τη Μύγα. βζζζζζζζτ

    By Blogger Nassos K., At April 15, 2005 8:45 PM  

  • Όντως το 'Eternal Sunshine of a Spotless Mind' μετράει, το 'χω δει. Από τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας φουρνιάς. Το 'Fallen Angels' από την άλλη κλείνει 10ετία φέτος. Είναι μια από τις πρώτες ταινίες του Γουόνγκ Καρ Βάι. Δυστυχώς δεν είδα ακόμη τις ταινίες που αναφέρει ο lemmy, αλλά το συγκεκριμένο εργάκι μου άφησε καλές εντυπώσεις. Αρκεί να δώσετε λίγο χρόνο ώστε να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τους Κινέζους. Εγώ τουλάχιστον το αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Θυμάμαι ένα βράδυ που πήρα κουρασμένος να δω την 'Πορφυρή Πεταλούδα' και κλατάρισα. Λίγο η νύστα, λίγο οι αραιοί διάλογοι, λίγο οι Κινέζει που μοιάζουν μεταξύ τους, λύγισα. Δεν τα κατάφερα να την τελειώσω την ταινία, με πήρε ο ύπνος. Η σημερινή όμως είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

    By Blogger Zpi, At April 15, 2005 9:43 PM  

  • Χμμ καλό ακούγεται (το Chungking Express ήταν πραγματικό feast for the eye), αλλά ψηφίζω Μύγα. Αν την είχατε δει μικροί, αξίζει να την ξαναδείτε σήμερα. Δεν είναι ούτε απλό σάι-φαι, ούτε απλή ταινία τρόμου. Ωραίος ο Γουόνγκ Καρ Βαι, αλλά όχι Κρόνενμπεργκ =)

    By Anonymous Anonymous, At April 15, 2005 11:30 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home