Zpiderland

Monday, May 16, 2005

Fuck you anyway

Όλα ωραία και καλά χθες στους Archive (Βιλκα - Live stage / Θεσσαλονίκη). Μια χαρά παίξανε τα παλουκάρια και όσοι γκρινιάξουν για το χθεσινό performance υποθέτω ότι απλά δεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τον ήχο τους. Τα αργόμπιτα κομμάτια σε συναυλία δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για έναν ακροατή που δε γνωρίζει τα κομμάτια.
Αυτό που με παραξένευσε είναι ότι κανείς δεν ήξερε (ούτε κι εγώ) για το support group. Ίσως να ήταν παράλειψη των διοργανωτών, ίσως να το κανόνισαν τελευταία στιγμή, δεν ξέρω. Ο κόσμος δυσανασχέτησε με τη Sunny Μπαλτζή και το συγκρότημά της (δεν ξέρω αν ήταν οι παλιοι Santa Filla ή κάποιοι άλλοι). Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε και από τα comments στο σχετικό post του crazy monkey. Ανάθεμα αν ήξερε 1 στους 10 ότι η ζόρικη γκόμενα με το Punk profile ήταν η Sunny Μπαλτζή.
Ήθελα από καιρό να τη δω Live τη Μπαλτζή. Αν και τα τραγούδια της είναι ψιλοαπαράδεκτα (για να είμαστε ειλικρινείς) αυτή η τύπισα έχει κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνω της. Δικαιολογημένα δυσανασχέτησε ο κόσμος, ο οποίος ευτυχώς έκανε υπομονή μέχρι να τελειώσει η Μπαλτζή το πρόγραμμά της, χωρίς να κάνει αισθητή τη δυσαρέσχειά του. Αυτό που εκτιμώ στις προσπάθειες της Μπαλτζή είναι ότι ο στίχος της ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Εντάξει θα μου πείτε είναι ωραίο τώρα το "ποιός σκότωσε τη Μπάρμπυ"; Ε όχι απαραίτητα αλλά τουλάχιστον είναι κάτι το διαφορετικό. Δείχνει ανήσυχο πνεύμα. Προτιμώ να ακούω διαφοροποιημένες απαισιότητες, παρά μέτριες κλισαρισμένες αηδίες. Εξακολουθώ λοιπόν να πιστεύω ότι η κοπέλα αυτή έχει ταλέντο. Καταφέρνει να το κρύβει μέσα της βέβαια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει στην επιφάνεια.
Όπως και να 'χει πάντως εγώ χάρηκα που την είδα στη σκηνή.
Ψήφος εμπιστοσύνης από το Zpi στη Sunny

ΥΓ: Συγχωρέστε με για όποια ορθογραφικά λάθη βρείτε στα κείμενά μου. Το ορθογραφικό check δε λειτουργεί και δεν έχω χρόνο για ποσεχτικότερη επιμέλεια




Archive Posted by Hello

Δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Νιώθω ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος που να θεωρεί τη Sunny Μπαλτζή ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όποιος καλός άνθρωπος δει αυτό το γκαλοπάκι ας κάνει τον κόπο να απαντήσει, όποια κι αν είναι η γνώμη του.








Η γνώμη σας για τη Sunny Μπαλτζή
Τρομερή - την πάω με 1000
Κάτι μου λέει - μια μέρα ίσως μας ξαφνιάσει ευχάριστα
Μπα άσε καλύτερα - τη ψιλοβαριέμαι
Την απεχθάνομαι - ωχ τι μου θύμησες τώρα
Sunny Μπαλτζή; - Τί είναι πάλι τούτο;




Free polls from Pollhost.com

5 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home