Zpiderland

Monday, April 25, 2005

TV Turn Off Week?



Εβδομάδα χωρίς τηλεόραση η Μεγάλη εβδομάδα. (βλέπε τούτο και δαύτο)

Την έκανα κι εγώ την αποχή μου σήμερα, αλλά ξέρω ότι μεσα στη βδομάδα θα λυγίσω. Λίγο το Champions league, λίγο ορισμένες ενδιαφέρουσες ταινιούλες που προβάλλονται, ε μάλλον είναι θέμα χρόνου το πότε θα τελειώσει η αποχή μου. Τουλάχιστον κατάφερα TV Turn Off Day (μμμ μπράβο ρε ήρωα).

Παραδόξως η Μεγάλη εβδομάδα φέτος παρουσιάζει τηλεοπτικό ενδιαφέρον για τους σινεφιλ. Εκτός από τις κλασικές ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πχ το ‘American Beauty’ Δευτέρα βράδυ στο Star (23:45), το ‘Θάνατο του Εμποράκου’ την Τετάρτη στο ΝΕΤ (22:15) ή τον ‘Θρύλο του 1900’ με τον πολυαγαπημένο μου Τιμ Ροθ την Παρασκευή στο Σταρ (00:30). Η ταινία πάντως που δεν πρόκειται να χάσω προβάλλεται την Τρίτη στο Mega 01:30. Τζίλντα κύριοι (και κυρίες και κυρίες) διότι το ασπρόμαυρο έχει τη δική του γοητεία.

TV Turn Off or Turn On? Η επιλογή δική σας.




Put the Blame on Mame boys…

10 Comments:

  • Δεν είναι κακή η τηλεόραση αρκεί να ξέρεις τι βλέπεις!!Μπορεί να έχει και θετικές επιδράσεις!

    By Blogger Revekka, At April 26, 2005 9:59 AM  

  • Συμφωνώ rebecca. Zpi, δες κι εδώ

    By Blogger Nassos K., At April 26, 2005 1:56 PM  

  • Φυσικά και η τηλεόραση έχει θετικές επιδράσεις. Παρ'όλα αυτά η αμετροέπεια που χαρακτηρίζει τους δεοντολογικούς φραγμούς ορισμένων τάχα μου τάχα μου δημοσιογράφων, καθώς και η έντονη παρουσία που έχει πλέον η τηλεόραση στη ζωή μας, είναι ορισμένα σημεία που πρέπει να μας απασχολούν. Σύμφωνα με έρευνα που είχε γίνει ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής βλέπει τηλεόραση περίπου 3.5 ώρες την ημέρα. Η έρευνα έιχε γίνει υπό μορφή συνέντευξης, οπότε πιστεύω ότι στην πραγματικότητα ο μέσος όρος θα είναι πολύ μεγαλύτερος των 3.5 ωρών.
    Για να τελειώνουμε (τραγικό αλλά την ώρα αυτή που γράφω για την τηλεόραση παρακολουθώ παράλληλα champions league) διαφωνώ με το Kill TV που είχε αναρτήσει σε μπανεράκι ο CM, η εβδομάδα TV Turn Off όμως με βρήκε κάπως σύμφωνο.

    By Blogger Zpi, At April 26, 2005 11:18 PM  

  • Kill TV και πάλι Kill TV. Οχι γενικά. Που θα βλέπουμε champions league. Αλλά την TV των πρωινάδικων, των κους-κους, του κουτσομπολιού, του τηλεμάρκινγ, της συνήθειας (που γίνεται λατρεία), των ηλίθιων ρεπορτάζ, και της λάθος ώρας προβολής των καλών ταινιών για να παίξει νωρίς -για άλλη μια φορά- ο Κωνσταντάρας (ο οποίος πολύ μ'αρέσει αλλά κατάλαβες).

    By Blogger Nassos K., At April 27, 2005 2:22 PM  

  • Αν έτρωγες όντως και δεν ψεδομαρτυρείς κάτι θα κάνουμε να μειώσουμε την ποινή.

    By Blogger Nassos K., At April 27, 2005 3:00 PM  

  • Ακόμα δεν είμαι δημοσιογράφος(και δεν νομίζω ότι θα γίνω ποτέ...) αλλά σπουδάζοντας στο πανεπιστήμιο ακριβώς αυτό νιώθω την υποχρέωση να υπερασπιστώ τους "συναδέλφούς" μου!Δεν είναι όλοι κακοί παιδιά!Και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι σχεδόν κανένας από αυτούς οπου μεσουρανούν αυτή τη στιγμή δεν το έχει σπουδάσει το αντικείμενο...

    By Blogger Revekka, At April 27, 2005 5:02 PM  

  • Φίλε Ζ επειδή αυτά είναι ημίμετρα, θα ήθελα να προτείνω τη συσκευούλα που παρουσιάζει το in.gr


    Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει :)

    By Anonymous Anonymous, At April 27, 2005 5:31 PM  

  • Ρεβέκα σε βλέπω σε 2-3 χρονάκια στο Σταρ να κάνεις ρεπορτάζζζ. Ξέρεις τώρα να μετράς βουλωμένους υπονόμους κτλ. :-) Έλα οκ σε πειράζω σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Ελπίζω να αναφερόμαστε σε σένα κάποια μέρα όπως αναφερόμαστε τώρα στον πολυαγαπημένο μου Κούλογλου πχ.
    Gas το είχα διαβάσει κι εγώ το αρθράκι για το τηλεχειριστήριο που κλείνει τηλεοράσεις σε ακτίνα 17 μέτρων αλλά αν δε θέλει ο τηλεθεατής να κλείσει μόνος την τηλεόραση, με το ζόρι δε γίνεται τίποτε.
    ΥΓ: Ο Zpi μόλις γύρισε από γυρίσματα ερασιτεχνικής ταινίας μικρού μήκους. Έκανα τον κομπάρσο για 7 δευτερόλεπτα. Ακούμπησα και τον πρωταγωνιστή!!! Νιώθω ήδη το μέλλον μου στο Χόλυγουντ προδιαγραφόμενο...

    By Blogger Zpi, At April 28, 2005 12:47 AM  

  • Γενικά το πως χειριζόμαστε την τηλεόραση εξαρτάται από μας!Λεμε λέμε αλλά είμαστε τραβάτε με κι ας κλαίω!!Δεν την κλείνουμε ποτέ!!Ευτυχώς που είμαι σπάνια στο σπίτι και δεν βλέπω!Zpi σε ευχαριστώ πολύ!!Αν ποτέ γίνω (αλήτης, ρουφιάνος) δημοσιογράφος ελπίζω να με αναφέρουν χωρίς τα υπόλοιπα...στολίδια!!!Επίσης θέλω και ένα αυτόγραφο από έναν μελλοντικό σταρ!!!!!!!!!!!!!

    By Blogger Revekka, At April 28, 2005 10:47 AM  

  • By Blogger 5689, At August 09, 2018 5:05 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home