Zpiderland

Wednesday, February 15, 2006

Αποκαλυψεις... με μετρο

Μόλις τελείωσε η εκπομπή του Μάνεση στον Antenna. 'Αποκαλύψεις';, 'Αποδείξεις'; δεν είμαι σίγουρος για τον τίτλο, ξέρετε τώρα από τη νέα μόδα που είσαγαγε ο Ευαγγελάτος (καλά Μάκη μη φοβάσαι κανείς δε σου παίρνει τα πρωτεία), με δημοσιογράφους-πράκτορες που μπαίνουν σε μια σκάρτη επιχείρηση και καταγράφουν με κρυφή κάμερα στοιχεία.
Ο Μάνεσης μας είπε για την απάτη (ο ίδιος δεν το χαρακτήρισε απάτη, αλλά παραπλάνηση για να μην έχει νομικά προβλήματα) με τις επιχειρήσεις 'Πυραμίδες', ναι από αυτές που βλέπεις στα διαφημιστικά χαρτάκια τύπου 'Θέλεις να βγάλεις extra εισόδημα' '1000 ευρώ part-time εργασία' κτλ. Ο Μάνεσης είπε και άλλα για πολλές και διάφορες απάτες και τέλος πάντων ωραία όσα μας είπε - δεν έχω όρεξη τώρα να αναλύσω την επιλογή των ρεπορτάζ μέσω κρυφής κάμερας- δεν πρόσεξε όμως ότι στις διαφημίσεις που μπαίνουν σφήνα στα διαλείμματα υπάρχει spot που λίγο πολύ λέει 'η περίοδος αυτή κρίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη στον αισθηματικό τομέα... Πάρτε τηλέφωνο τώρα στο ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΟΡΑΣΗΣ και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αισθηματικό σας τομέα κτλ κτλ'.
Δεν έχω ιδέα περι τίνους πρόκειται και αν ήθελα να το κάνω θέμα σε εκπομπή δε θα χρησιμοποιούσα τη λέξη απάτη, αλλά θα μιλούσα περι διαφημίσεων υποπτου περιεχομένου για να κρατήσω πισινή.
Ο Μάνεσης λοιπόν είναι τόσο αφελής ή μήπως πιστεύει ότι πρόκειται πράγματι για ενόραση;
Βρε μπας και τα έχει μοιράσει τα θέματα με τον εκλεκτό του συνάδερφο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε ασχοληθεί πριν από 2 βδομάδες με τα δήθεν μέντιουμ με χάρισμα ενόρασης κτλ.
Για να μη μακρυγορώ όσο τα παίρνει το κανάλι μας δε μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με απατεώνες. Καίμε 1-2 δεντράκια, αλλά το υπόλοιπο δάσος σαπίζει μια χαρά...
Συγχαρητήργια σε όλους (δεν έχω πρόβλημα συγκεκριμένα με τον Μάνεση και οι άλλοι καλά φρούτα είναι...) και με γεια τον κρυφό εξοπλισμό